In Uncategorized

Efter en längre bloggkoma tänkte jag försöka samla ihop mig och blogga igen. Nytt år nya tag! Ni som följer mig på Instagram och Facebook har ju fått hänga med mig dagligen och även på min resa till Miami och Harbour Island på Bahamas. Sedan kom jag hem till nya utmaningar som inte låter vänta på sig! Den här våren bjuder på pod cast med Niklas Ekstedt, ny butik i Göteborg, ny butik i Täby Centrum och sist men verkligen inte minst ny kokbok som släpps första maj! Ja, det är ju lite och bita i så det är fullt ös på schemat just nu 😉 men bloggen ska hinnas med också såklart. Lovar att bli bättre på att posta inlägg nu!

(null)

Showing 2 comments
 • Linda
  Svara

  Vart i GBG kommer butiken ligga?
  Måste ju dit ochshoppa 😉

  • leila
   Svara

   Södra larmgatan 13… välkommen!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate