In Inredning, Inspiration!

Är det inte underbart med hus som har karaktär? Jag har alltid varit svag för hus med annorlunda arkitektur, roliga trädhus, kojor och kråkslott. Hus som väcker tankar.

Kråkslottet på den första bilden nedan hittar man i Biarrits på franska Atlantkusten… Dit vill jag åka. Är det inte helt magiskt?

Jag önskar mig ett svävande strandhus, ett hus i Hamptons och en träkoja till kidsen. Det finns sådan otrolig kreativitet i världen. Arkitekt måste vara de mest uppfinningsrika yrket!
Jag älskar utsmyckade hus med många roliga detaljer. More is more and wonderful!Finns det hjärterum så finns det även rum för ett litet hem…Tänkte kolla om min Mårten kanske skulle känna för att snickra ett sånt här litet hus i sommar… Kanske lite för avancerat, eller jag vet inte?

Showing 4 comments
 • Nadja Eleonora
  Svara

  Visst är det härligt med annorlunda hus! Trädkojor är väl bland det bästa man kan ha på tomten för att behålla barnasinnet kvar i vuxen ålder 😀
  Men om jag skulle välja att få bo i ett av dina hus så blir det stenhuset- absolut! Känns så kargt och nordbrittiskt. Om du fick välja bara ett hus, vilket skulle det bli då?

  • leila
   Svara

   Det svarta med bilen kanske…

 • Sophie
  Svara

  Håller med dig. Älskar utsmyckade hus! Speciellt de med torn och vackra fönster som 1:a, 3:e och 5:e bilden! Underbara. Där skulle man vilja bo!

 • Svara

  Åh! Jag med! Torn och plåttak är min fadäs:-) Att stå i ett högt torn i Prag och blicka ner över takåsarna gör mig lycklig!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate