In Fotografier, Inredning, Inspiration!, Leila's General Store

Vad mycket vackert det finns därute som inspirerar! Jag har alltid varit svag för pasteller, just för att det är färgtoner som jag blir glad av och det är alltid roligt att arbeta i denna ljuvliga färgskala. Vad sägs om detta axplock? Visst blir man glad!Någon som vet vart man kan hitta såna här stora, vackra, härliga ballonger på nätet?En del av husgeråden i min kollektion har jag färgsatt i pasteller. Dessa köksredskap tål dessutom värme upp till 260 grader. Jag använder dem jämt, även till matlagningen.Jag älskar franska macarons. De kan vara lite knepiga att tillverka och man behöver en silikonmatta för att de ska få en skorpa på ytan men ändå vara mjuka inuti. Mitt recept på makroner hittar ni här bland recepten på bakverk på min hemsida.Det är underbart att ha blivit mamma till en liten flicka! Nu ser jag fram emot att hitta söta små klänningar till henne i pasteller.Hur snyggt är inte det här köket i pastellgrön? Och alla de gröna glasprylarna i skåpet är i samma pastellgröna färg som mina skålar och tårtfat på Leilas General store i amerikansk vintagestil. Om du är sugen på att se hur de ser ut så klickar du här…
Bilderna har jag lånat från min Pinterest.

 

 

Showing 9 comments
 • Jessica
  Svara

  Kan verkligen tipsa om Balongverkstan på Sveavägen 133. Butiken är grym och har inte de ballongerna man söker så finns de inte

 • Ann-Marie
  Svara

  Jag var mer för pasteller förut, jag gillar jordtonerna nu.

 • Sirpa
  Svara

  Härliga färger. och just suget efter pasteller kommer så här efter jul.
  Så söta era barn är Leila !
  Ha en fin vecka! 🙂

 • Line
  Svara

  Vilka magiskt fina bilder! Och vilket kök -det hade inte varit helt fel:) Har precis hittat till din blogg och den är precis lika underbar som dina recept är goda ;)!

  Kram från Line!

 • Lisa
  Svara

  Man blir så glad av både dig och dina fina bilder i den fantastiska färgskalan! Skulle vilja tipsa dig om ett klädmärke i samma stil, Emmy heter det. Gå in och kolla på hennes kollektioner på http://www.emmydesign.se

 • browneyedgirl
  Svara

  Visst är det jättefint med pasteller =) Och jag drömmer om ett sådant där fint kök. Och vilka härliga bilder. Macarones är ju sååå goda och fina att titta på. Vi säljer dom på jobbet.
  Hoppas du får en toppen fin dag nu, och tack för en otroligt härlig blogg.

 • Camilla
  Svara

  Hej. Ballongerna kan finnas på Buttericks. Jag har en från september som fortfarande har luften i sig 🙂 Chokladfoundanterna smakar gudomligt btw 🙂

 • Svara

  Fina bilder. Javisst är det HÄRLIGT! Och pastellklänningar och pasteller överhuvudtaget till en liten flicka är ju sååå roligt, jag njuter också! 😉 Kram från Ebba

 • Lotta
  Svara

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate