In Inredning, Inspiration!, Magi!, Pyssel, Roligt, Tips

Jag har blivit helt förälskad Honey combs och Pom poms. De är så magiskt fina att hänga upp i olika miljöer. Jag bara längtar efter sommaren då jag ska fylla taket i mitt växthus med dessa dekorativa skönheter och hänga dem i träden. Vill du dekorera i barnrummet eller över studentbuffén eller till bröllopet så är de otroligt vackra till det med. Idag kom det in ännu flera färger i butiken så nu har vi inte enbart pasteller.
Kika gärna in och kolla våra nyheter i butiken!

Comments
  • eva
    Svara

    jättefint! jag håller med, blir verkligen glad av dessa! testade själv att göra en pom pom och det blev bra men jag skulle valt en annan färg en vanilj-vit. den såg ut som en tvättsvamp 🙂 men dessa färgglada var härliga!
    glad påsk!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate