In Okategoriserade

Helgen har varit en ända stor härlig fiesta med både gamla och nya vänner och jag är allt utom utvilad vill jag lova… Men lycklig! Det finns inget härligare än att få tid med vänner. Vi har ätit gott, druckit goda viner och nu är jag så trött att jag håller på att svimma. Som grädde på moset har jag signerat nya boken i både min butik i MOOD Stockholm och Täby Centrum. Helt galet kul att träffa alla som kommer till signeringarna och jag älskar det personliga mötet. Nu väntar en ny vecka med fullt ös och jag ska ladda i soffan med en stor skål poppisar och en bra film!

   

  
 
  
   
Jag passade på att äta Nils Molinders grymt goda rimmade lax med dillstuvad potatis på Melanders i Täby. Imorgon fortsätter Kockarnas kamp i TV4. Spänningen är oliderlig…

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate