In Bakom kulisserna, Fotografier, Hemma hos mig, Inspiration!, Instagram, Roligt, Tips

Ni som är sugna på att följa min vardag som mammaledig kan följa mina dagar i bilder på Instagram (världens bästa bildapp som du enkelt laddar ner till din smartphone). Där kan du följa dina vänner och familjemedlemmars bilder och själv plåta riktigt snygga bilder! Här kommer ett smakprov! För att hitta mig söker ni bara på Leila Lindholm ❤

20130127-210216.jpg

Showing 2 comments
 • Darksess
  Svara

  Det ser ut som en bra vecka 😀

 • browneyedgirl
  Svara

  Härliga bilder på vad som ser ut som en toppen vecka =)
  Och receptet på semlor, mums vad gott. Det sparar jag.
  Kram och hoppas du mår fint <3

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate