In Inspiration!, Pinterest!, Pyssel

Vill bara ge er ett mycket mysigt tips att ta med er under 2014, skapa en ”memory jar” eller som på svenska heter en minnesburk, skriv ner dina minnen under året på små lappar och lägg i din speciella burk eller låda… På nyårskvällen läser ni alla lappar och blir påminda om era minnen och vad ni upplevt under året, man kan ha en burk tillsammans med sin familj eller kompis, eller en helt egen burk bara för sig själv!

20131223-090324.jpg

Showing 6 comments
 • A-M Löfberg
  Svara

  Vilken härlig idé!

 • Marlene
  Svara

  God Jul!

 • Maria
  Svara

  Vilken underbart härlig idé! Önskar dig och din familj Gott Nytt År!

 • Sofie
  Svara

  Vilken superbra idé! Jag har en annan fråga: jag ska göra dina chokladfondanter till nyår.
  I vanliga fall brukar jag göra 6 st men nu ska jag göra 12 st. Är det bäst att köra alla på en gång eller
  Ska jag göra 6 åt gången och sen sätta in de andra 6 i ugnen efter att jag vänt upp de första 6? Vill ju inte riskera att någon får en övergräddad…. Tusen tack för hjälpen och Gott nytt år! Sofie

 • Lina Johansson
  Svara

  A men gud, det här ska jag verkligen göra! Vilken härlig idé!

 • Sara
  Svara

  Vilken underbar idé! Den knycker jag direkt!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate