In Bakom kulisserna, Hemma hos mig

Här hemma i bubblan flyger dagarna iväg… Nu väger vår lilla tjej 4,1 kg och jag har börjat komma ut på promenader på dagarna och börjar känna mig lite mer på g… Speciellt de dagarna då vi får lite mer sol och dagsljus! Har precis haft möte med min underbara träningspartner och Pt så det känns extra pepp. Ska bli skönt att komma igång med lite träning igen och få kontakt med lite muskler som har varit på semester i ett par månader.

20130115-124659.jpg

20130115-124714.jpg

Showing 21 comments
 • hej
  Svara

  Hej! Tycker Elma skulle passa henne. Ett tips är att ni tar fram tre namn som ni gillar allra mest och sedan väljer bland dem. Så ni inte har en hel drös att välja mellan för då förstår jag att det blir svårt.

  Lycka till!

  • Åsa Tedbrant
   Svara

   Hej, vilket kul förslag, Elma, det heter min brorsdotter. Det är inte många som har det som namn, det är fint. Det går bra ihop med Walter också tycker jag.

 • Darksess
  Svara

  Så söt!

 • Darksess
  Svara

  Så söt!

 • Darksess
  Svara

  Så söt!

 • Klara
  Svara

  Hejhej, jag är ett stort fan av dig Leila!
  Såg på facebook att du kanske ville ha lite förslag på namn till din söta bebis, kan hon inte heta Bella?
  Bella & Walter passar bra ihop tycker jag.
  Ha det bra! Kram 🙂

 • Klara
  Svara

  Hejhej, jag är ett stort fan av dig Leila!
  Såg på facebook att du kanske ville ha lite förslag på namn till din söta bebis, kan hon inte heta Bella?
  Bella & Walter passar bra ihop tycker jag.
  Ha det bra! Kram 🙂

 • Ida
  Svara

  Hej! kan du inte visa vad du har för Barnvagn,och var du har köpt det och vad det kostade??

 • Ida
  Svara

  Hej! kan du inte visa vad du har för Barnvagn,och var du har köpt det och vad det kostade??

 • Jane
  Svara

  Oj vad söt hon är. Grattis till hela familjen!

 • Jane
  Svara

  Oj vad söt hon är. Grattis till hela familjen!

 • Evailund
  Svara

  En liten fågelunge är hon! Näpen o söt.
  evailund

 • Kajsa
  Svara

  Hej!
  Jag har också sett hur söt er lilla är och vill också lämna ett förslag: Tyra. Min väldigt specilla gammelmormor heter det. Jag tycker också att Walter och Tyra är namn som passar ihop, de har lite samma klang!

  Lycka till och ha det gott! 🙂

 • Kajsa
  Svara

  Hej!
  Jag har också sett hur söt er lilla är och vill också lämna ett förslag: Tyra. Min väldigt specilla gammelmormor heter det. Jag tycker också att Walter och Tyra är namn som passar ihop, de har lite samma klang!

  Lycka till och ha det gott! 🙂

 • Evelina
  Svara

  Älskar din blogg!! Följer den varje dag:-) du har sån underbar stil love it. And your photos is nice. Följer även dig på instagram och insprieras mycket av ditt bakade och lagade så tar provar en hel del recept av dig tusen dag ! för att du delar med dig. och att du säljer köks saker m.m är ännu bättre:)
  kram på dig god fortsättning i livet. Jag har delat din blogg & instagram i min blogg så du får fler läsare & följare!! Jag hade tänkt och gå konditor först men blev aldrig av med mina betyg men jag bakar flera gånger i veckan och även jag har visat din stil och insprierat min mamma så hon har börjat med en ny stil och det är lantigt och lite sådär vackert…

 • Evelina
  Svara

  Älskar din blogg!! Följer den varje dag:-) du har sån underbar stil love it. And your photos is nice. Följer även dig på instagram och insprieras mycket av ditt bakade och lagade så tar provar en hel del recept av dig tusen dag ! för att du delar med dig. och att du säljer köks saker m.m är ännu bättre:)
  kram på dig god fortsättning i livet. Jag har delat din blogg & instagram i min blogg så du får fler läsare & följare!! Jag hade tänkt och gå konditor först men blev aldrig av med mina betyg men jag bakar flera gånger i veckan och även jag har visat din stil och insprierat min mamma så hon har börjat med en ny stil och det är lantigt och lite sådär vackert…

 • JohannaG
  Svara

  Söta lilla tös!
  Namnförslag från mig är Astrid, Ester eller Edit 🙂 gulliga namn som passar med Walter (tycker i första hand Ester av dem)
  Ha det så gott!
  Mvh Johanna

 • JohannaG
  Svara

  Söta lilla tös!
  Namnförslag från mig är Astrid, Ester eller Edit 🙂 gulliga namn som passar med Walter (tycker i första hand Ester av dem)
  Ha det så gott!
  Mvh Johanna

 • Lisette
  Svara

  Hej
  Jag tycker inte att ni ska älta det där med namn så mycket, det är er lilla guldklimp som kommer göra det namn ni väljer till det vackraste namnet i världen.
  Eftersom Julia har varit högt på lista redan från födseln så tycker jag att ni ska välja det (och Walters Juliga är ju bara så gulligt).
  Men annars lämnar jag Annie som föslag, ett av de gulligaste namnen som finns tycker jag. Mjukt fint och ovanligt, klockrent om du frågar mig 😉
  Måste bara få säga, hon är gudomligt söt ♥
  Kram Lisette

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate