In Bakom kulisserna, Hemma hos mig, Instagram, Uncategorized

Och även den här veckan har fullkomligt flugit iväg. Som vanligt har jag varit flitig på Instagram, en app som passar mig som handen i handsken. Dels för att jag älskar att plåta men även för att man enkelt kan knäppa en bild i farten mellan blöjbyten och annat fix och trix. Om du inte upptäckt Instagram ladda ner den… Roligt!!

20130317-204803.jpg

Showing 2 comments
  • Svara

    Instantgram verkar såå kul.. Men jag håller mig till Bloggisen enbart. Tror jag blir beroende av ytterligare något mer om jag laddar ner appen! 🙂 Hoppas ni får en toppen vecka & tack för en inspirerande blogg!!

  • Svara

    Instantgram verkar såå kul.. Men jag håller mig till Bloggisen enbart. Tror jag blir beroende av ytterligare något mer om jag laddar ner appen! 🙂 Hoppas ni får en toppen vecka & tack för en inspirerande blogg!!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate