In Bakom kulisserna, Hemma hos mig, Just nu, Mammalivet

Jag vet inte varför detta inträffar med varje bebis men jag blir så galet öm i fotdynorna på morgonen. Det är nätt och jämnt att jag lyckas trippa iväg till toaletten. Med mitt första barn var det i och för sig värre för jag var öm redan från början vad jag kan minnas. Nu har denna sensation börjat smyga sig på mig igen. Någon som upplevt det samma där ute?

Ps. För övrigt är jag galen i fotmassage och fotbad. Fick jag välja mellan alla spabehandlingar du kan tänka dig är fotvård med en lååååååååång massage högst upp på listan. Känns bara alltid lite konstigt när någon annan pysslar om ens fötter… Jag får alltid lite skuldkänslor på nått sätt. Jag förstår att de som arbetar med det förhoppningsvis inte känner så men ändå. Tänk om jag lyckades locka till mig fotmassage från min kille lite oftare… Det vore nått.

Tror nog att jag är värd en när jag börjar tänka på det.

Showing 10 comments
 • Lena
  Svara

  Japp, jag hade samma ”problem” när jag fått barn. Jätteöm i trampdynorna på morgonen. Sen försvann det när jag gått omkring lite ….. samma sak varje morgon. Märkligt , undrar varför ….. ?!

 • Veronica
  Svara

  Hade skitont i fötterna efter första, kunde knappt gå på mornarna. Nu med andra har jag inte ont än, han är bara 7v än. Gick över när jag började arbeta igen

 • pilotfrun
  Svara

  Ont i fötterna har jag inte upplevt. Däremot så känns det som att jag har sand i ögonen då min lille ängel stökat. Som i morse, efter att ha varit själv med tre barn som varit vakna vid olika tider och sovit som mest en timme sammanhängande. På något konstigt och nästintill övermänskligt sätt så klarar man ändå av dagen galant. Att vara mamma är lite som att vara super woman:)
  Kram

 • Lisette
  Svara

  Jag hade exakt så, när min dotter Hillevi var nyfödd så kunde jag knappt gå på morgonen… Ont både under foten och vid anklarna… Kan känna av det fortfarande när hon är 9 månader.. Tror det beror lite på alla promenader för tillfället 🙂

 • Emmasusanna
  Svara

  Jag har exakt samma problem.
  Elvira är 12 veckor nu och jag har känt så ett tag. AJ!

 • AnnaA
  Svara

  Hade så efter första ungen. Men det gick över… fast inte förrän efter ett år. Vet dock inte varför det var så.

 • Tereza
  Svara

  Med båda barnen har jag haft ont i fossingarna och även i händerna och knäna! Försvann efter jag gått runt en stund och liksom värmt upp. Finns tydligen nått som kallas amningsreumatism (vet inte om det är det korrekta namnet). När man ammar påverkar hormonerna lederna i kroppen. Det brukar gå över när man slutat amma! Tack Leila för en underbar o inspirerande blogg. Kram!

  • leila
   Svara

   Aha! nu förstår jag! Tack för tipset <3

   • Maria
    Svara

    Googla på nedsjunkna fotvalv
    Och hälsporre ffa det första. Det är supervanligt att drabbas av det under o efter graviditet. Skaffa ilägg till skorna och ha alltid sköna inneskor på hemma. Lram

 • Anna
  Svara

  Oj, det där väckte minnen som jag tydligen förträngt! Hade ju också så när sonen var nyfödd kommer jag på nu. Bara 6 veckor kvar till nästa bebbe, bra att vara förberedd på de stackars fötterna…

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate