In Couture!, Roligt, Sofine Design, Tips

Just nu pågår en ganska rolig kampanj ebay som jag råkade snubbla över idag. Mängder av designers har tröttnat på piratkopieringen och sätter ner foten med detta statement. Så här kan man nu passa på att klicka hem en ”one-of-a-kind handbag” från olika roliga designers. Underbart snygga tycker jag! Här är några av mina favoriter…
Hur snygg är inte denna leopardfärgade clutch bag från Herve Leger?Ovan en dyrgrip från Judith Leiber. Synd att man bör på landet och sällan har användning för en sån här väska. Jag får spendera pengarna på blöjor istället. De används flitigt hemma hos mig…Den här väskan tog jag mest med för att jag vet att det finns en annan tjej, Sofine Design som är lätt besatt av Kate Spades väskor och accessoarer… You like?Shit vilken snygg väska från Lorraine Schwartz. Väcker mitt ha begär så det sjunger om det. Kanske ska jag slå till?

Showing 2 comments
  • sofinedesign
    Svara

    I like!!!

pingbacks / trackbacks
  • […] absoluta favoritaffärer är det amerikanska märket Kate Spade. (Vilket Leila blev tålmodigt medveten om på vår senaste New York-trip). Tyvärr finns det inte i Sverige (än?) men man kan ju alltid […]

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate