In Hemma hos mig, Roligt, Tips

Häromdagen hade jag några dagismammor hemma för ett planeringsmöte angående förskolan. Då fick jag de här underbara tofflorna med mirakeltrasa i form av dreadlocks under sulorna och jag fick mig ett gott skratt! Multifunktion för en småbarnsmamma som behöver hjälp att hålla dammråttorna i schack. Då kan man ju gå och dra fötterna längs med golvsocklarna när man har babybjörn på magen och dessutom ha det mjukt under tassarna. Sen är det bara att dra bort sulorna som sitter fast med kardborre och slänga i tvättmaskin. Only in America och numera även hemma hos mig!

20130427-105334.jpg

20130427-105349.jpg

20130427-105358.jpg

Showing 10 comments
 • Madeleine
  Svara

  Haha vilken smart och söt idé 🙂

 • Verena
  Svara

  Hej Leila!
  Jag ska flyttar till Sverige som AuPair..Jag bor ju i Tyskland och ÄLSKAR alla dina böker 🙂
  Jag vill så gärna kommer på besök i Leila´s General Store! 🙂 det drömmar jag iallafall om!!
  Du insperera mig jättemycket!!
  Tack!
  Kram från Tyskland

  • leila
   Svara

   Tack! Jag tror att vi kommer att öppna vår första butik inom ett år. Då är du så välkommen! ❤

 • Romladolcevita
  Svara

  Kul att den finns för fötterna också. Har en liknande fast det är en vante, som jag köpt på marknaden här i Italien. Färgen är ju så härlig.

 • Daniela
  Svara

  Men vilken smart idé! Amerikanerna de kan sin sak. Tänk att få dansa omkring i ett par rosa rosettofflor och samtidigt få en ren lägenhet på köpet. 🙂

 • Katri
  Svara

  Vet du varför jag väntar på att sommaren kommer? För att då kommer min syster att bli student och då har vi ett stort fest och då får jag baka massor med härliga bakverk och alla resepten är från dina böcker. Du är min idol. 🙂 Kramar ♥

 • Katri
  Svara

  Är det din hus var ni filmar Leila Bakar? Bor ni där?

 • Anna
  Svara

  Haha 🙂 Underbart!

 • Anna
  Svara

  Haha 🙂 Underbart!

 • monika
  Svara

  Väldigt vilka vackra fötter du har leila.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate