In Okategoriserade

Snart avslutas sommarens stora Summer Sale i mina butiker, så passa på att fynda. Här kommer några tips på mina egna guldkorn från rean:

flaggspel

FLAGGSPEL – HAPPY BIRTHDAY
Det här vackra flaggspelet är ett riktigt fynd som är en perfekt present att ge till en nyfödd eller som doppresent. Eftersom att det är sytt i dubbelsidigt tyg kommer det att hålla i många år framöver!  Skapa en mysig tradition när någon i familjen fyller år genom att hänga upp det när det är dags att fira!

Skärmavbild 2015-11-04 kl. 11.26.31

BRICKA I BJÖRKFANÉR
Brickor kan man aldrig få för många av, den här stora runda brickan är handgjord av finaste björkfanér och tillverkad i Sverige. Den är både snygg och praktisk!

produce

DOFTLJUS PRODUCE
Jag brukar alltid köpa på mig lite extra ljus när jag hittar några jag gillar! Dessa ljus doftar gudomligt och är tillverkade för hand av naturligt sojavax och brinner i 50-70 timmar. Mysig att tända nu i höst!

kakform-sockerkaksform

KLASSISK SOCKERKAKSFORM
Om du inte redan har en klassisk sockerform i köksskåpen hemma så passa på att köpa en till dig själv eller varför inte ge bort en i present? Här hittar du mitt bästa grundrecept på sockerkaka!

Skärmavbild 2016-08-18 kl. 15.09.17 Skärmavbild 2016-08-18 kl. 15.10.13

Spana in hela slutrean på leilasgeneralstore.com och hitta dina egna guldkorn från rean! Med reservation för slutförsäljning samt prisjusteringar!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate