In Okategoriserade

Ligger hostandes i sängen och försöker sammanställa de senaste dagarnas intensiva händelser. Det började med att jag efter en lång dag i Moodbutiken tappade rösten, något som aldrig hänt förr. Detta förvandlades till en helg och vecka nerbäddad i sängen. Efter 6 dagar och påbörjad antibiotika kur fick jag tillbaka rösten och lyckades med nöd och näppe ta mig upp till Åre där jag och min podcast partner Niklas skulle ställa upp i en välgörenhets tävling under öppningshelgen… Vi körde ett parallell slalom lopp tillsammans med massor av härliga personligheter och legendariska sportprofiler som Stig Strand och Anja Persson. Det hela gick bra trots sviterna av influensan och Niklas slog mig med en decimeter… Kanske mest för att jag var sjuk och lite försiktig, ha ha! Här bjuder jag på några bilder från helgen…. Tur att man fick lite tips av bästa Anja!

    
    

 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate