In Leila's General Store, Mitt team, Tips

Nu söker vi nya medarbetare på Leila’s General Store!

Ekonomiassistent

Vi söker Ekonom/Ekonomiassistent till vårt lager i Strängnäs (Södermanland). Till att börja med är tjänsten på 50% men vi räknar med mer under året. Vi arbetar i affärssystemet Visma Spcs och ser helst att du kan systemet men och även ha goda kunskaper i inom MS Office med fokus på Excel. Du är yrkesutbildad ekonom och har ett par års yrkeserfarenhet som minimum.

Tjänsten innefattar löpande bokföring, fakturering, inventering, kund och leverantörsreskontra. Vi är ett litet företag och du måste vara beredd att hoppa in där det behövs som t.ex. att vara med på mässor, plocka och packa på vårt lager och andra administrativa uppgifter. Du som söker tjänsten bör bo inom pendlingsavstånd till Strängnäs.
Maila ansökan, CV samt foto av dig till marten@leila.se

Webbredaktör

Arbetar du med webb och har en fallenhet för estetik samt stort intresse kring matlagning, bakning, livsstil och inredning. Då är kanske detta drömjobbet för dig?

Vi söker en webbredaktör/Skribent /Layoutare till våra webbplattformar www.leila.se och www.leilasgeneralstore.com. Du är kreativ, skarpsynt, och kvalitetsmedveten. Tjänsten innefattar att utforma innehåll och texter samt löpande uppdateringar av webbplattformerna. Vi söker en webbredaktör med goda kunskaper inom webb, sökoptimering, Photoshop, Illustrator och sociala medier. Vi arbetar i MAC, PC och i affärssystemet Visma Spcs.
Maila ansökan, CV samt foto av dig till marten@leila.se

Showing 9 comments
 • Jenny Sjödin
  Svara

  Hej,
  Var är webbredaktörstjänsten placerad? Tack på förhand. /Jenny

  • leila
   Svara

   I Stockholm och i stundtals Strängnäs men den kan även utföras på distans. Sök om du tror att du skulle passa för tjänsten.

 • Camilla
  Svara

  när är sista ansökningsdagen?
  När ska tjänsterna tillsättas?
  Med vänlig hälsning Camilla

  • leila
   Svara

   Vi kommer att söka tills vi hittar rätt person för jobbet. Tillträder enligt ök

 • Anna
  Svara

  Hej! Är tanken att man jobbar från sitt hem eller på ett kontor i Sthlm?

  Hälsningar
  Anna

 • Svara

  Hej,

  Vi söker er med ljus och lykta men hittar inget telefonnummer. Jag skickade ett mail innan jul och skulle gärna vilja få en telefonkontakt med den som rekryterar ekonomiassistenten. Vi har en toppenbra lösning som jag vill stämma av! En erfaren ekonomiassistent som är supertrevlig och mycket kunnig och dessutom gärna jobbar i Strängnäs. Hoppas att ni inte missar denna möjlighet! Ring mig så berättar jag mer, tel 070 27 27 454!

  Med vänliga hälsningar
  Carina

 • Marie
  Svara

  Hej är tjänsten som webbredaktör fortfarande ledig? Jag fick nys om den först nu och vill gärna söka om den inte är tillsatt. Jag bor i Stockholm. Mvh Marie

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate