In Okategoriserade

Ni som följ mig en tid känner säkert till min kärlek och stora intresse för inredning. För en tid sedan gjorde jag min första inredningsbok Welcome Home och nu i dagarna släppte jag mina första inredningsdetaljer för vardagsrummet och sovrummet. Nu kan man klicka hem mina krispiga, svala ekologiska lakan från onlinebutiken. I Sweet Home Collection hittar ni även kuddar, dukar, tabletter, löpare och mycket mer. Här är ett litet smakprov… Jag har satsat på blått i mitt populära mönster i British Rose och Kelim. Siffer och bokstavskuddar på väg in. Allt är i förstklassig kvalitet och sömnad. Jag är förtjust i funktionella och snygga detaljer som knappar i silikon så att lakanen kan köras genom en mangel. Påsydda denimbokstäver på denimkudde med stjärnor och vackra detaljer som tofsar på kelimkudde och sifferkuddar.

    
    
 

Comments
  • Frida
    Svara

    Så kul att du släpper eget! Din bok är som min bibel, så himla bra, era stilar faller mig verkligen i smaken! 🙂

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate