In Okategoriserade

Att göra isglass på färskpressad juice är så mycket fräschare och hälsosammare än att köpa färdig som är full av färgämnen, socker och ibland även konserveringsmedel. Juica eller köp färskpressade juicer och lägg lite färsk frukt eller bär i varje glassform. Här har jag gjort dem med färska hallon, jordgubbar, blåbär och passionsfrukt. Blanda hur du vill. En av glassarna här är exempelvis gjord på juice av äpple, fänkål, vetegräs, citron och limefrukt … supergott!!!

Fruitpops_blogg

8 GLASSAR
1 liter valfri frukt eller grönsaksjuice
Frukt eller bär
1. Fyll glassformar med juice och lägg i 2–3 bär eller en fruktbit. Frys i minst 6 timmar.
2. Ta ut glassarna genom att spola formarna lite i varmt vatten.

Du hittar fler fräscha recept i min senaste bok The Fresh Foodie, som du kan köpa HÄR!

 

 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate