In Inredning, Inspiration!, Magi!, sol & bad, Tips

Jag har länge köpt både kläder från Day och inredning från Day Home… men tänk om man hade möjlighet köpa sig ett litet hus i Västindien. Skulle inte det vara något? Danska Keld Mikkelsen (ägare av Day Mikkelsen) och hans livspartner Marianne Brandi lever den drömmen på paradisön St. Barth och jag bara älskar stilen, huset och inredningen…  så när jag hittade det här jobbet i Italienska Marie Claire njuter jag till fullo.

Leilasdrömivstindien1.jpgTänk att softa i de här sofforna med en svalkande drink och en god bok på semestern…

Att ställa sängen mitt i rummet framför en avdelande vägg är en god idé. På väggen kan man ställa upp dekorativa föremål och bakom väggen har de placerat sina garderober. Jag jobbar ofta efter devisen av ”möblera från mitten av rummet” när jag inreder. Det är betydligt roligare än att trycka upp alla möbler mot väggarna i hemmet.

Det är så snyggt att kombinera naturfärgat, grått, vitt och svart… Kuddarna med svarta siffror har jag själv hemma i mina stolar runt matbordet.

Kolla in utsikten vid sidan om denna smakfulla tavelhängning. En effektfull detalj i färgsättningen som Keld ofta gör är att måla alla fönster i svart medan väggarna är vita. Otroligt effektfullt och snyggt.

Vilket underbart kök, älskar arkitekturen i Karibien. Tänk om man inte behövde isolera taket och istället njuta av vackra takbjälkar.

Fint att blanda vitt med en mörk byrå…

Jag skulle inte bli besviken om jag fick bo i det här gästrummet… skulle ni? Ps. Älskar det målade taket…

De lyckliga ägarna till huset, Marianne Brandi och Keld Mikkelsen.

 

 

Showing 8 comments
 • Grete
  Svara

  Ja, vilket paradis de har!!! Då skulle man inte ha några semesterplaneringssvårigheter…

 • Darksess
  Svara

  Väldigt vackert!

 • Lisette Carlsson
  Svara

  Underbara bilder

 • Hannele
  Svara

  Oj, vad vacker hus!

 • Marie-Louise
  Svara

  Vilken dröm 🙂 så här mitt i vintern och kylan skulle det där sitta fint 🙂 Kram

 • Nina
  Svara

  Åh det får mig verkigen att längta till solen! Superfint. Kram Nina

 • J.
  Svara

  Otroligt fina bilder! Där har man lite att sträva efter, fast man är ganska nöjd med sitt nuvarande hem 🙂

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate