In Bakom kulisserna, Fest, Inspiration!, Just nu, Tips

På min arbetsplats är det bråda dagar må jag säga. Det finns några som har uttryckt att de inte gillar att jag skriver om General Store i bloggen, men de måste förstå att det är liksom det jag arbetar med större delen av dagarna så det blir ju naturligtvis det som snurrar runt i mitt huvud och därmed min vardag som jag delar med mig av. Idag har jag varit i min atelje som ligger på söder i Stockholm och plåtat alla påsknyheter som påskharen kommit med i år… Snart ska jag även plåta och tipsa er om chokladgodis och bakverk som är trevligt till påsken.

20140313-190640.jpg

20140313-190724.jpg

20140313-190855.jpg

20140313-190915.jpg

20140313-190924.jpg

Showing 6 comments
 • Heleen
  Svara

  Hej Leila!
  Klart du bloggar om din store också, du är ju affärskvinna med,
  Och det är din blogg 😉

  Ha en fin helg

 • Marie-Therese
  Svara

  Vilka otroligt fina påskägg! Påminner lite om Beatrix Potters sagor 🙂 Kommer man att kunna köpa dessa i din webshop?

  • leila
   Svara

   Yes, i nästa vecka! Det var det som vi jobbade med bland annat <3

 • Caroline
  Svara

  Men åh vilka fina påskägg!! Är så trött på de där supermoderna, skrikiga och tråkiga pappäggen de säljer i butiker nu för tiden…. jag tycker bara det är kul när du skriver om din butik, verkar ju finnas väldigt fina saker där och klart att mycket av ditt liv kretsar kring det. Du kan ju inte sitta hela dagarna och bara ge ut recept.

  • leila
   Svara

   Tack, skönt att du förstår… Precis så är det!

 • Camilla
  Svara

  Klart att du kan skriva om din affär, det är ju din blogg. Endel folk ska alltid hitta något att klaga på. Bry dej inte om såna gnällspikar.
  Jättefina påskägg 🙂

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate