In I köket, Inredning, Inspiration!, Leila's General Store

Som många säkert känner till så är jag svag för vintageköket. Jag gillar de runda mjuka formerna, färgskalan och känslan av att det stått där ett tag. När jag letat upp och utvecklat produkterna och köksredskapen under mitt eget varumärke så har jag ju självklart gått till min egen personliga smak men man kan gör skapa en klassisk känsla av många stilar. Därför har jag även köksredskap som passar i brasserieköket och New Englandköket och inte bara pasteller. Men idag snubblade jag dock över de här snygga vitvarorna. Vad tycker ni, är detta något för Leila’s General Store, tro?Så här ser det tydligen ut i Scarlet Johansson’s kök, bra smak tycker jag!

Comments
  • Madde
    Svara

    Åh, så snyggt! Jag älskar också dom runda mjuka formerna, är så fruktansvärt trött på hårda ytor, kantighet och det avskalade… Jag menar, det får gärna vara avskalat men inte sterilt om du fattar vad jag menar!! 😉

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate