In Okategoriserade

IMG_0101
Just nu är jag åter påväg till New York för att springa tjejmilen där! Det ska bli så kul! Ska du också dit? Jag tänkte i varje fall tips er om min New York Cityguide som du hittar på Leila.se. Där tipsar jag er om de bästa hotellen, mina favorit restauranger, mysiga caféer och en hel del tips om var och vad du kan shoppa!

IMG_036812 Chairs Café. Här hamnade jag lite av en slump efter en hel dag i Brooklyn, vilket ställe, inredningen, service och stämningen är helt fantastisk. Vi langade in massor av olika rätter, allt från Blueberry Pancake till deras grymma hummus med falafel, allt så vällagat och gott. Vet även att deras grilltallrik har rykte att vara en av New Yorks bästa. Så besöker ni Brooklyn och Williamsburg missa för guds skull inte detta ställe, men om ni gör det så finns det även ett på Manhattan, tur för oss..Läs hela Cityguiden här!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate