In Inspiration!, Instagram, Restips!, Roligt, Smultronställen

Tog en liten trip till en av mina favoritstäder London, över nyår! Kände att jag behövde fylla på med inspiration nu inför det nya året så jag tog med mig min lilla Olivia och drog till storstan.
Jag älskar London, här finns allt! Maten, nöjen, kultur, inspiration och grym shopping! Ni som aldrig varit där tycker jag verkligen ska sikta in er på London som ert nästa resmål. Det är bara viktigt att hamna i rätt områden för bästa upplevelsen. Vill ni ha restips så gå gärna in på min cityguide på Leila.se där jag delar med mig av alla mina favorittips till olika städer i världen jag tycker lite extra mycket om!

De nya restaurangerna jag provade var Burger & Lobster och Granger & Co. Bägge visade sig vara riktiga höjdare. På Burger & Lobster finns det bara fyra rätter att välja på i menyn. Burgare, grillad eller kokt hummer med tillbehör eller en helt grym Lobster sandwich i brioche som var något utöver det vanliga… Restaurangen är en kedja som finns lite överallt och jag åt på den alldeles nyöppnade enheten som ligger högst upp på Harvey Nichols. Man kan inte boka bord utan det är drop in som gäller.

Granger & Co. är den kända Australiensiska tevekocken Bill Grangers första restaurang i London. Den ligger uppe i Notting Hill och har redan blivit superpopulär. Jag förstår precis varför. Maten är fantastiskt god och precis allt på menyn lockar så det är svårt att välja mellan alla de fräscha rätterna med typiskt Australiensarens fräscha touche … Bara någon dag innan vi var där så var självaste David Beckham på besök så hetare än så blir man nog inte som Londonkrog. Det är ingen idé att försöka boka bord, det är endast drop in som gäller så oddsen för att få bord är bättre om man kan tänka sig att vara först på plats eller äta lite senare lunch eller middag. Man får snällt köa utanför och detta gäller alla (men troligtvis inte Beckham). Jag rekommenderar Calemari, kycklingsalladen med kycklings som är kokad i kokos och krispiga grönsaker och Pavlovan!!
Här kommer en liten bildkavalkad från min vecka i London!

20140116-114643.jpg

20140116-114706.jpg

20140116-114943.jpg

20140116-115004.jpg

20140116-120053.jpg

20140116-120158.jpg

20140116-120322.jpg

20140116-120449.jpg

Showing 5 comments
 • Fyrtiotaggare :)
  Svara

  Älskar engelska radhus, även inuti. Kanske dags för en Londonresa här snart 🙂

 • Marlene
  Svara

  London är fantastiskt! Vi var där i somras hela familjen och såg allt det där som man ska se och lite till. Tittar förbi din nya butik någon dag 🙂

 • A-M Löfberg
  Svara

  Okej, jag ska komma dit någon gång absolut.

 • Sandra
  Svara

  Underbart!
  Var i London strax innan jul. Vi besökte bl.a. Mr Chow, vilken god mat (speciellt walnut shrimps). Jag önskar mig en cityguide för Rom och/eller Sicilien, har du några tips?! <3

 • Charlotta
  Svara

  London är underbart! Våga lämna det ibland bara. Det finns jätterolig butiksshopping i York, för att inte tala om de fantastiska gamla galleriorna i Chester. Maten är fantastisk lite varstans också. Tealby, Padstow…mmm…

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate