In Inspiration!, Restips!, Uncategorized

Snart om några veckor är det dags att ta mig till en utav mina favoritstäder! En stad som ligger mig extra varmt om hjärtat eftersom jag har bott och arbetat där i nästan 2 år under 90-talet. Denna gång har jag tänkt att utforska lite nya restauranger blandat med gamla favoriter. Men jag ska ju inte bara äta mig igenom 5 dagar, jag kommer att springa tjejmilen, vilket ska bli helt fantastiskt kul! Vi är ett gäng tjejer som ska springa tillsammans och det blir min första tjejmil. När jag kommer hem så tänker jag uppdatera min New York cityguide, men till dess så kan ni kolla in min nuvarande NYC cityguide som verkligen inte går av för hackor! Där hittar ni mina bäst tips för er New York trip!

20140513-105435.jpg

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate