In Roligt, Tips

Om ni inte har sett veckans avsnitt av Skavlan så är det talkshow när det är som allra bäst. Håkan Hellström och Jamie Oliver briljerar. Oj, vad jag skrattade. Jag är fasiken kär Håkan Hellström från och med nu. Grym teve. Se det säger jag bara. Här är länken….

Showing 9 comments
 • Ingvor Olsson
  Svara

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article16592881.ab
  Hej Leila! Då måste du läsa den här intervjun som aftonbladet gjorde med honom (om du inte redan gjort det )! Jag skrattade så att tårarna rann, speciellt när han beskriver sina läkarbesök på sitt underfundiga sätt! Beställningen av 5 pizzor och 5 Coca Cola är också helt obetalbar!
  Hälsningar Ingvor O

 • Heidi
  Svara

  Vad gör du vaken mitt i natten? Har en pigg bebis? Det har jag… Ska kika på det här när jag får tid! Tack! Kram

 • Annika
  Svara

  Track för linken! Vilket härligt avsnitt 🙂

 • vibeke
  Svara

  Tack för länken =)

  • Birgitta Waeduemasor
   Svara

   Hej Leila!
   Jag håller fullkomligt med dig. Skavlan är bäst! Jag älskar Skavlans talkshows ! Kommer verkligen att sakna dem nu när de gör uppehåll till hösten. Allt gott till dig, Leila! När kommer din heminredningsbok?
   Kramar, Birgitta

   • Birgitta Waeduemasor
    Svara

    Jag är 54 år och har fem fina vuxna barn och ett barnbarn. Jag saknar tiden från när alla mina var små. Jag mådde som en prinsessa när jag var gravid och ammade. Så passa på och njut ordentligt, Leila, av bebis och småbarnstiden. Tiden går så fort och kommer aldrig tillbaka.

 • Lina
  Svara

  Älskar också Håkan och har länkat till honom i min blogg. Kram!

 • Birgitta Waeduemasor
  Svara

  Hej igen Leila! Tack för länken! Jag skrattade gott åt hela showen. Kram

 • Jenny
  Svara

  Avsnittet var jättebra! Älskar Jamie, Hellström och Marias samspel.

  Jag tycker du är så himla fin får jag passa på att säga och dina program är grymma!!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate