In Bakom kulisserna, Hemma hos mig

Måste påminna mig själv om att inte glömma att passa på att njuta av hösten, nu när den är som allra vackrast. Gå ut, ta ett djupt friskt andetag och beundra färgprakten… Och så rulla runt lite i lövhögar förstås. Det tyckte Walter och Olivia var toppen!

20131009-232930.jpg

20131009-232938.jpg

Showing 7 comments
 • Chocochock
  Svara

  Vackert med höst!
  http://chocochock.se
  Vad kommer storken med?

 • Svara

  Underbara bilder! Hoppa du får en härlig fredag 🙂

 • mia
  Svara

  Hej!

  Jag ska till London och julshoppa. Undrar om du kan komma med några tips i ett blogginlägg? Tänker absolut leta upp en cath kidston-butik, du kanske vet vilken man ska satsa på?

  /Mia

  • mia
   Svara

   Äh, nu ser jag på leila.se att du redan skrivit en hel rad på Londontips. Jag specificerar min fråga lite då 🙂 Det är barnkläderna hos Cath Kidston jag vill åt, är det samma utbud i alla butiker?

   /Mia

   • leila
    Svara

    Jag brukar faktiskt beställa dem över nätet där de har störst utbud och alla storlekar. Frakt till Sverige är cirka 7 pund <3

 • Samantha, Sandra, Ellen och Cecilia
  Svara

  Hej!

  Vi är fyra tjejer som går sista året på Kattegattgymnasiet i Halmstad och läser ekonomi. Under vårt sista år ska vi starta upp ett UF-företag. Vårt företag heter Kryddat&Klart UF och vår affärsidé är att sälja massvis med olika kryddor som inte innehåller socker eller onödiga tillsatser. Vi gillar den lantliga stilen och faller det naturligt goda.
  Vi alla tycker det är jättekul att läsa din blogg.
  Vi mailade din manager men har inte fått något svar, vi skulle uppskatta dina idéer, ditt stöd och din hjälp.

  Gud vilka härliga bilder du har lagt upp!!

  // Kryddat&Klart UF
  Kryddatoklart.hemsida24.se

  • leila
   Svara

   Hej tjejer,

   Jag önskar att jag hade möjlighet att hjälpa alla som hörde av sig till oss men det är dessvärre helt omöjligt. Jag tycker att ni har en bra idé och önskar er lycka till! <3

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate