In Bakom kulisserna, Hemma hos mig, Mammalivet, Uncategorized

Vilken lyx det är att kunna ha tiden att gå ut och njuta av vårsolen varje dag. Idag promenerade jag på skaren över en soldränkt golfbana. Hade gärna haft längdskidorna på mig men det hade blivit svårt att kombinera med barnvagn 😉 När jag kom hem kändes det som jag spenderat en dag på fjället så nu tar vårsolen ordentligt, om någon vecka kanske man ser ut som en pepparkaka. Det vore ju inte så tokigt, solcreme på förstås!

20130311-234921.jpg

Showing 2 comments
 • Jenny [delarilivet]
  Svara

  Det låter härligt! En annan sitter inne på kontoret och googlar sommarbilder :).

 • Heidi
  Svara

  Härligt!! Här i Skåne är också våren ordentligt på väg. Trots ett litet bakslag med snö och minusgrader så värmer solen riktigt skönt.
  Just dessa första dagar när årtstiden slår om är obeskrivliga. Oavsett årstid egentligen.
  Tänkte bara fråga, jag kan ju missat något här, men jag är lite nyfiken.. Har din söta flicka fått sitt namn ännu?
  Lycka till med träningen och att komma i form igen. Galet duktig är du!!! Själv fick jag min son i juni förra året.. Behöver verkligen stärka min kropp.. Hittar alltid en ursäkt till att skjuta på det.
  Kamar från Skåne

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate