A white picket fence…2014-05-212014-05-21https://www.leila.se/wp-content/uploads/logo-leila-lindholm-blogg.pngLeila Lindholmhttps://www.leila.se/wp-content/uploads/940dc89a003a6ea6e6fa4d509b926d09.jpg200px200px
Ser otroligt idylliskt ut på dina inspirationsbilder! Vi håller på och målar om vår trävilla just nu… Den blir svart, med vita vindskivor, vitt kring fönstren och inuti carporten… samt klarrött på alla dörrar och spröjs:)
Heej:D Jag har tittat på dina program bl.a. ”Leila bakar i Frankrike” och blev lite sugen på att göra dina bär tartletter med vaniljsås men jag har ett litet problem? När jag för några år sedan gjorde dina ”pots de créme au chocolat” så köpte jag vaniljstång. Nu så letade jag lite i skåpen och hittade vaniljstången som blev kvar och läste på förpackningen den var i (var i en glastub i en kartong) och såg att den gick ut 2013. Är den då helt oanvändbar eller har den hållit sig bra eftersom att den har varit försluten i en glastub? Kan man göra din vaniljkräm utan vaniljstång och med vaniljsocker eller blir den inte lika god då? Har även en fråga om vad vaniljstång/-stänger brukar kosta ungefär?
Underbart vackra bilder… Är säker på att ni kommer få det himla fint =)!
Ha det bra, kram Clara
Ser otroligt idylliskt ut på dina inspirationsbilder! Vi håller på och målar om vår trävilla just nu… Den blir svart, med vita vindskivor, vitt kring fönstren och inuti carporten… samt klarrött på alla dörrar och spröjs:)
Heej:D Jag har tittat på dina program bl.a. ”Leila bakar i Frankrike” och blev lite sugen på att göra dina bär tartletter med vaniljsås men jag har ett litet problem? När jag för några år sedan gjorde dina ”pots de créme au chocolat” så köpte jag vaniljstång. Nu så letade jag lite i skåpen och hittade vaniljstången som blev kvar och läste på förpackningen den var i (var i en glastub i en kartong) och såg att den gick ut 2013. Är den då helt oanvändbar eller har den hållit sig bra eftersom att den har varit försluten i en glastub? Kan man göra din vaniljkräm utan vaniljstång och med vaniljsocker eller blir den inte lika god då? Har även en fråga om vad vaniljstång/-stänger brukar kosta ungefär?
Hoppas på svar, hälsningar Alexine:P