In Uncategorized

Tänkte tipsa er om min Spotifylista som jag lyssnar på skyhögt i lurarna när jag flyger fram med barnvagnen på landsvägarna. Svettig, andfådd och lycklig över att kunna promenera utan en stor mage i luften. Musiken i kombo med vårsolen ger mig bara ett enormt stort fånigt ”smile” på läpparna när jag far fram. Här på landet har vi som vana att heja på alla vi möter så jag är troligen stans gladaste promenadmammor så gör som jag ”work it baby”! Den här spellistan kommer att ge er de där superkrafterna man så väl behöver… Klicka här:

WORK IT BABY!

20130303-215903.jpg

Showing 4 comments
 • browneyedgirl
  Svara

  Härligt =)
  Ja och i detta vädret vill man ju bara vara ute och promenera <3
  Hoppas du får en toppen måndag. Kram

 • Annoula
  Svara

  Mariefredsbor är glada typer :)!

 • ida
  Svara

  Tack för lite musik inspiration, här går vi mycket med barnvagnen också. Har ju varit många fina dagar denna vinter här uppe i norrland. Ha en bra dag och tack för en trevlig blogg som jag ofta läser. /Ida

 • Emila
  Svara

  Work it Baby! Vad heter DIN baby? Har hon fått nåt vackert namn än? Vi har precis klurat fram ett namn till vår dotter. Vi tog 3 månader på oss och hann precis skicka in pappret 😀

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate