In Uncategorized

I fredags öppnade jag min allra första butik fylld med roliga köksprylar och inspiration. Det känns helt fantastiskt att den nu är invigd och att Leila’s General Store nu har en Flagshipbutik som ni hittar i Moodgallerian i Stockholm. Här kommer ett axplock med bilder från de hektiska första dagarna, kom gärna och besök oss. Jag finns på plats från och till i veckan!

20140217-211726.jpg

20140217-211745.jpg

20140217-211757.jpg

20140217-211932.jpg

20140217-212017.jpg

Showing 15 comments
 • catrin
  Svara

  Wow, vad fint. Finns struvjärn i sortimentet? 😀

 • Jenny
  Svara

  Det ser jättefint ut! Finns du möjligtvis på plats i butiken nu på söndag 23:e feb?

  • leila
   Svara

   Ursäkta sent svar. Jag försöka unvika att jobba på helgerna eftersom jag har småbarn hemma men är där på vissa vardagar <3

 • Anette
  Svara

  Fråga: Jag såg en bild på din sida med crème brülé formar som stod på ett fat med en ”urgröpning”, så man kan servera brülén utan att vara rädd att gästerna bränner händerna av sig. Var hittar jag dem?
  Mvh Anette

  • leila
   Svara

   Det är en vanlig assiette faktiskt som jag lånat av min väninna…

 • browneyedgirl
  Svara

  Grattis, vad skoj 🙂 Blir ett besök dit i sommar.
  Ha en toppen dag, kram

 • Irongirl
  Svara

  Hej Leila
  Åh så härligt! Nytt besöksmål när jag åker till Stockholm i Juni : )) Jag såg artikeln om dig idag i Allt om Mat/Baka och har två frågor/kommentarer:
  – din fantastiska orange klänning – snälla var har du köpt den? otroligt fin : ))
  – har följt dig via VV oxå och vill bara säga ”You rock Girl” – de som ”klagar” på din viktnedgång har lite fel livsinställning – jag tycker du är en fantastisk förebild för oss alla livspusslande kvinnor o män!

  • leila
   Svara

   Tack söta! Klänningen är en orange Gretaklänning <3 Tack för pepp!!

 • Eva Trulsson
  Svara

  Där skulle jag gärna vilja besöka. Lycka till!

 • Minna
  Svara

  Hej Leila! Var inne i din fina butik för en vecka sedan när jag var i Stockholm! Verkligen super mysig! Undrar om du har något tv program på gång? kram!

 • Kinna
  Svara

  …nej, nu har jag tröttnat…varför har du en blogg om du aldrig skriver?

  • leila
   Svara

   Jag är ledsen att göra dig besviken men har senaste månaden varit i en bloggsvacka där jga helt enkelt inte hunnit med att blogga. Sånt är småbarnslivet i kombo med karriär. Mänskligt skulle man även kunna säga, men tack för ditt support. Nu blev jag genast väldigt peppad!

 • Linn
  Svara

  Så fin din shop var!

  Grymt duktig du har varit med din viktnedgång, så nu till min fråga: Hur ofta äter du något med socker i? Är det nån gång i veckan eller är det mer sällan?
  Tacksam för svar!
  Lycka till med din butik och vi hoppas att du öppnar i Göteborg snart!

  • leila
   Svara

   Tack. Det äter jag nästan varje dag. Är ju lite svag för sötsaker men med VV’s metod är ju detta helt ok inom rimliga gränser.

 • Lebanezzas
  Svara

  Kommentera vad mitt nästa inlägg ska handla om 🙂

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate