In Stockholm Shopping

Här har ni butiken som är fantastiskt på vackert gammalt porslin och köksprylar! Här hittar du både svenska och franska vackra möbler och föremål för köket, som gamla bestickställ och kakformar. Allt är vintage.

A la carte antik

Här har jag varit kund i många, många år. Christina som är eldsjälen bakom butiken har ett magiskt öga för vackra prylar till köket. Butiken är helt klart värt ett besök om du är en prylsamlare som jag. Kanske är det inte superbilligt men man kan ibland fynda!

 

Á la carte antik
Riddargatan 11 A
114 51 Stockholm
Tel. 08 661 99 88
www.alacarteantik.com

Showing 2 comments
 • Eric Andreassen
  Svara

  Hej,

  Efter ett tips från Jojje på Enskede Antik vänder jag mig till dig i min jakt på några speciella glas.

  Jag har under en längre tid med ljus och lykta letat efter glas från Trelleborgs Glasbruk och undrar om ni kan tänkas ha några till salu. Det är grogglaset ”Bellman” jag är ute efter (de med Fredmans Epistlar inetsade).

  Med vänlig hälsning,
  Eric Andreassen
  070 425 22 62
  Spånga

  • Leila Lindholm
   Svara

   Då måste du kontakta A la carte Antik (som jag bloggat om här) Du kan googla nummer. Butiken ligger på Riddargatan i Stockholm.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate