In Bakom kulisserna, Just nu, Mammalivet, Min träning, Uncategorized

Idag har det blivit officiellt att jag är Viktväktarnas nya ambassadör i Sverige. Något otippat kan man kanske tycka vid första anblick men faktum är är Viktväktarna är en metod som tillåter den som vill gå ner i vikt att äta allt och ändå fungerar. Jag älskar mat, bröd och bakverk och är en riktig livsnjutare. Min förhoppning är att jag genom detta kan vara en sund förebild för kvinnor och mammor genom att visa att man faktiskt kan gå ner i vikt utan massor av förbud. Jag har ätit god mat varje dag i veckan. Vitt bröd, pasta eller ris är något som jag äter i princip varje dag. För mig är det viktigt att kunna äta samma mat som övriga familjen och jag skulle aldrig vilja leva helt utan livets alla godsaker.

Många som följer min blogg vet att jag inte har gjort någon hemlighet av att jag gärna velat bli av med mina mammakilon. Men även jag behövde support i detta och jag blev väldigt glad när jag blev kontaktad av viktväktarna. Jag startade min resa med viktväktarna den 3 juli i somras och har idag (på dagen) gått ner exakt 19 kg. Om någon hade sagt det till mig då, i början av juli, att jag skulle gått ner så mycket till mitten av november hade jag aldrig någonsin kunnat tro dem. Det kändes helt enkelt som ett helt obestigligt berg (för att inte säga stört omöjligt) och jag var rädd att jag aldrig skulle hitta tillbaka till den vikt jag hade innan barnen.

Jag har en son som är 4,5 år och en dotter som är 11 månader. Mellan barnen orkade jag aldrig riktigt ta tag i mina extra mammakilon men efter Olivia kände jag att jag hade fått nog. Jag ville helt enkelt få tillbaka den kropp jag hade innan och komma i mina jeans.

Jag vill absolut inte skapa någon bantningshets bland nyblivna mammor. Man känner själv om/och när, man är redo. Nu har jag bokstavligen faktiskt ätit mig tillbaks till den vikt jag hade innan barnen och jag är grymt stolt över det. Det är en personlig resa och seger för mig som jag knappt själv trodde jag skulle kunna uppnå. Under denna tid har jag njutit av livets alla godsaker och inte gått och lagt mig hungrig en enda kväll. Viktväktarna har hjälpt mig att hitta balansen och en hållbar livsstil som tillåter mig att leva helt normalt.

För de som undrar hur jag gjort med träning så har det faktiskt mest varit långpromenader med barnvagnen några dagar i veckan och en handfull intensivare träningspass när jag hunnit med. Jag kommer även att fortsätta berätta om min resa här på bloggen framöver.
Här är några snapshots från en plåtning jag gjorde i förra veckan <3

 

20131120-215644.jpg

 

 

Showing 80 comments
 • Jessica
  Svara

  Grattis du ser strålande ut, varifrån kommer de snygga kläderna en sån röd klänning vill jag också ha 🙂

 • rosanna
  Svara

  Wow Leila! Du ser fantastisk ut och är en god förebild för både unga och äldre kvinnor. Tack!

 • Emschen
  Svara

  Åh vackra du! Jag tycker att du alltid är lika vacker, oavsett vad vågen visat.
  Jag har funderat på VV men inte vågar satsa, nu kanske jag gör det.
  Kram och tack för ständig inspiration.

 • Åsa
  Svara

  GRATTIS till viktnedgången och till att du mår så bra som du gör! Jag gick också ner med hjälp av Viktväktarna, efter min sista graviditet.
  Håller med – dom är BÄST. Man behöver inte försaka någonting egentligen, det går ju att motionera lite ”extra” om man vill ”unna” sig något extra.
  Perfekt även för mig!
  Grattis till ambassadörskapet också!
  : )

  Åsa

 • sanna
  Svara

  Va kul!! är själv viktväktare av den anledningen att man kan äta allt. livet är inte värt ngt utan lite gott då å då =) lycka till!!

 • Aneta
  Svara

  Riktigt bra jobbat!!!! You go girl!!!

 • jessica
  Svara

  Hej.
  Så himla snygg du e !!!!
  Har själv bantat m viktväktarna å tycker det e bra å lära sig hur mkt man bör äta av allt å att man kan faktiskt äta allt med , rör man på sig kan man faktiskt äta mera .
  Själv e ja gravid nu men , sen ska ja sätta fart igen .
  Kram på dig

 • Ekenäsliv
  Svara

  WOW, starkt jobbat!!

 • Sofie
  Svara

  Vad kul! Härligt att bli av med extrakilon!
  Du nämner ofta vikten/kroppen du hade innan dina barn… Jag hänger inte med för jag har alltid sett dig som rund även innan dina barn. Inte beror det väl bara på graviditerna?

  • qleila
   Svara

   Jag väger lika mycket idag som jag gjorde innan barnen. Mitt mål är att gå ner lite till så visst, det är inte bara barnen. Är dock väldigt nöjd även i denna hydda ❤

   • Sofie
    Svara

    Du har alltid varit otroligt söt och snygg oavsett kilon!
    Själv återgick jag till min normalvikt ganska fort efter barnen, kanske hjälpte amningen till. Men känner mig inte bikinisnygg.. Rynkmage, platt sladderrumpa, allmänt dallrig och otränad.

    • Marita
     Svara

     Håller med om att Leila alltid varit snygg oavsett fler kilo eller mindre men det handlar ju om att trivas i sin kropp, rund eller ej! Och jag tycker man måste kunna vara nöjd med sin rynkiga mage efter graviditet- det har ju legat ngt fantastiskt inne i kroppen som tänjts ut…

 • Popprinsessan
  Svara

  Wow! Bra jobbat! Du ser helt fab ut! Tack för all inspiration!

 • Tove Nielsen
  Svara

  Hej! Jag har alltid tyckt att du är jätte snygg o mysig….Kan inte tro att du har fött några barn med den kroppen, du verkligen strålar hela du….Kommer du med en ny kokbok nu då med recept så som du har ätit nu när du gått ner så mycket i vikt….Det ser jag fram emot 🙂
  Ha det gott!

 • Susanne
  Svara

  Äntligen ngn som förespråkar ett sunt liv utan en massa förhållningsregler och konstiga dieter! Du är toppenfin!!

  • Felicia
   Svara

   Eh. Så Viktväktarna är inte en konstig diet och har förhållningsregler..?

 • Gumman
  Svara

  Hej.
  Vilken bra förebild du kommer att vara för VV. Jag har varit medlem i några år och gått upp och ner i vikt. Nu sist gick jag ner 12 kilo och nu har jag gått upp allt plus lite till och känner mig värdelös.
  Vill ta tag i det igen men tycker det är jobbigt att hitta bra mat som fungerar i min stressiga vardag.
  Hade varit jättekul om du kunde skriva VV recept här på bloggen som är lätta och tips på mellanmål som inte slukar alla propoints

 • Malin
  Svara

  Du ser fantastisk ut, sund och glad! Har själv fått mitt tredje barn och känner mig besvärad av mina extra kilon. Men som du gillar jag att äta gott och bakverk. Kan inte baka utan att smaka 😉 får nog läsa på lite om viktväktarna ha det underbart!

 • Angelica Fjellman
  Svara

  Haha, jag frågade ju häromdagen vad du gjort för att gå ned i vikt o bli så FIN! Nu fick jag svaret. Och jag blev glad. Du har ätit enligt gamla hederliga viktväktarna! Inga större förbud o trams. Visst, jag kan hålla med LCHF om dess förespråk om socker hit o dit, men jag tror ändå man kan leva sunt med lagom dos socker o nyttigheter! Du strålar!

 • Maria
  Svara

  Grattis till fantastiskt resultat!! 🙂 jag har själv kört vv sen i slutet av juli o har till idag förlorat 11,5 kg :).. Har tom gjort om några av dina recept på bakverk till vv så jag kunnat unna mig.
  /maria

 • Katarina
  Svara

  Hej Leila, jag är själv viktväktare av samma anledning som du – inga förbud! Jätteroligt att just du är ambassadör, vilket lyft för VV! 😀

 • Malin
  Svara

  Bra jobbat Leila!!!
  Jag var sååå nära att godkänna ett medlemsskap på VV igår, men blev lite ”stirrig” och bangade ur. MEN nu så, nu blir det andra bullar (he he)!
  Nu är jag så tok inspirerad av dig så idag ska även jag bli en viktväktare!
  Du är otroligt vacker Leila, och en inspirations källa för många!

  Malin

  • leila
   Svara

   Underbart att höra!!! Just do it. DET FUNGERAR OCH du får njuta av god mat och godsaker!!

 • sussi
  Svara

  Åh grattis vad roligt jag började med 5:2 och har gått ner 5,5 kilo sen i september. så nu får jag inte gå ner mera/ mår toppen gör jag också så nu väger jag 54,5 på 165cm./ Sussi

 • Sigrid
  Svara

  Så SNYGG!
  Galet imponerad!

 • Ulrika
  Svara

  Kan inte med ord beskriva hur glad jag blev igår när jag lästa på VV,s sida att du har gjort samma resa som mig, började i april och har gått i mål sen 2 veckor tillbaka med just -18kg som slutdestination. Jag älskar verkligen alla dina böcker och lagar/bakar ofta ur dem. Att vackra du behövde gå ner kan man ju diskutera;) men är glad för din skulle!!!! Grattis!!!
  Går du på möten eller följer du bara online? Kommer du lägga ut några bra bakrecept m propoints uträknat?

  Kram!!!
  En Bakglad 3 barnmamma

  • leila
   Svara

   Tack söta för fint pepp! Stort grattis. Bra jobbat!! Jag får hjälp av en coach och använder appen <3

 • Charlotte
  Svara

  Vad kul! Grattis 🙂 Själv rann det av mig efter båda barnen men jag förstår om man vill bli ”sig själv” igen.

 • Maria
  Svara

  Du är grym!!! Så vacker – sund och fin! Är jätte sugen på den röda klänningen med raka ringningen – kan du länka till den direkt? 🙂 kram på dej!

 • Lena Regeheim
  Svara

  Vilken pingla! Du skriver fantastiskt fint på bloggen! Fortsatt lycka till med allt!

 • Thina
  Svara

  Åh, vad inspirerande! Tack Leila!
  Det är så viktigt att trivas med sej själv, oavsett vikt!
  Jag har några kilo kvar på min viktresa, men har hittills genom Viktväktarna tappat 10kg.
  Kram Thina

 • Marlene
  Svara

  Tack för igår!
  Du och Shirley kommer att vara ett superteam som strålar av hälsa och är snygga som få. Du är hjärtligt välkommen att besöka någon av våra klasser i Huddinge eller Haninge och se hur det fungerar i klass. Ser fram emot att träfa dej igen 🙂

 • Lina
  Svara

  Så snygg du är Leila!
  Jag har själv barn i samma åldrar som du och blir oerhört inspirerad av din viktresa. Bra jobbat och ”Heja dej” i arbetet mot dina mål!

 • Isabelle
  Svara

  Såå fint du är! 🙂 Så kul att höra att det går så bra att gå ner i vikt utan att behöva sluta med allt det goda 🙂 // Isabelle

 • Anna
  Svara

  Grattis så mycket! Hoppas du lägger ut lite viktväktarrecept nu…. 🙂

 • Linnea
  Svara

  Grattis! Jag har också en del extrakilon sedan tre graviditeter som jag skulle vilja gå ner. På vilket sätt får man hjälp med motivationen hos VV? Jag har svårt med karaktären och det slinker lätt ner en massa kakor när det bjuds.

 • En blandad kompott
  Svara

  Du var fin förr och nu med ,men grattis i alla fall att du lyckades =)
  Kramar

 • Lisa
  Svara

  Äta träna leva och det samarbetet då ? Nedlagt ?

 • MalinMars
  Svara

  Måste bara säga att jag blir otroligt inspirerad av att läsa att du klarat gå ner så mycket med hjälp av viktisarna. Kämpar själv med vikten efter min 4 månaders bebis tittade ut. Har klarat det innan henne och gå ner 20 kg, nu ska jag klara gå ner minst 15 till. Och att läsa att du har tatt mycket barnvagnspromenader och tränat lite hårdare när du haft tid är precis som mig, och jag är lika fast i att baka och äta gott som dig. Så jag blir mer peppad nu och läsa att en kvinna i samma situation kan klara det, nog sjutton ska jag det med. Grymt bra jobbat!

 • Ulrika
  Svara

  Oj!! 19kg på så kort tid!! Sjukt bra jobbat!! Viktväktarna får det bli 🙂

 • krissie
  Svara

  Grattis till viktnedgången! Strålande! Funderar själv på att gå med i viktväktarna! Men, behöver man inte laga mat ”hela tiden” då? Är rädd att jag blir för uppbunden av det…Det känns som att jag bara kommer hinna laga mat en gång per dag.

 • Lisette
  Svara

  Jag måste bara få säga att du är en av de vackraste kvinnor jag vet (även innan viktminskning)
  Stort grattis till ditt fantastiska resultat, jag gjorde samma resa (-18kg) för ca 4,5 år sedan, har i februari 2014 hållit min målvikt i 5 år.
  Viktväktarna, för att det fungerar!!!!!

  Åter igen grattis!!

  • Lisette
   Svara

   Heter det hållit, va konstigt det låter. Men ja, ja ni vet vad jag menar 😉

 • Sanna!!
  Svara

  Heeeej vackra Leila!!

  Jag måste säga att jag blev så otroligt glad då jag såg att det var VV du använt dig av. Jag hade sett att du gått ner och tänkte wow va bra jobbat!! Jag fick min första son för 4 månader sen och gick upp mycket. Vägde 10kg mer än jag vill innan med så jag vill gå ner 26kg och har saknat motivationen tills jag såg detta att du är ny ambassadör för VV och blev sååå inspirerad av din berättelse så på måndag signar jag upp mig jag med!!! TACK för att du gav mig motivationen!!! <3 KRAAM

 • Irene Börjesson
  Svara

  Wow, såååå fin du är Leila!
  Du var fin innan också. Absolut! Men trivs man inte med sin kropp så är det skönt att kunna kontrollera den och bli lite (eller, som du, mycket) mindre. Det är ju bara en själv som vet hur det känns.
  Du är så fantastiskt snygg och fin! Önskar jag hade kunnat som du.
  Jag är V V (sedan februari i år) men det går lite långsamt för mig. Jag ”släppte loss” under sommaren och har haft svårt att komma tillbaka. Men, nu är jag på banan igen. Jag har gått ner nästan 10 kg och har ca 10 kvar. Dock, är jag lite rädd för julen som nu är i antågande. Jag ääälskar pepparkakor!
  Ja, hur ska det gå???
  Nå ja, Du har gjort ett fantastiskt jobb, Leila och det är underbart att ha Dig med i Viktväktargänget 😉
  Stort GRATTIS och lycka till i fortsättningen.
  Kramelikram
  Irene

 • Macki
  Svara

  Stort grattis Leila, om du var min förebild förr är du det ännu mer nu!! Kämpar själv med graviditetskilon från andra graviditeten med hjälp av vikt väktarna. Blev så glad när jag såg att du var viktväktarnas nya talesperson. Jag med många andra väntar förväntansfullt på härliga recept med propoints! Ha det gott!!

 • Maria
  Svara

  Väldigt tråkigt att även du fallit för denna otroliga vikthets. Läs gärna vad Kitty Jutbring tycker om detta.

  • leila
   Svara

   Åhh, neej. Vad tråkigt att du ser det så. Jag ville gå ner till en hälsosam vikt dvs ett BMI på 25 för min hälsas skull och för att jag ville
   bli av med gravidkilona. Jag förespråkar ingen absolut ingen vikthets, vill snarare vara en positiv förebild och inspirera till bättre hälsa. Att jag valde just Viktväktarna är för att det inte är någon extremdiet utan man kan som viktväktare äta allt, så länge man håller sig inom ramarna för vad man har i sin ”budget”. Jag är livsnjutare och det kan/vill jag aldrig någonsin ändra på. Min förhoppning är att jag på detta sätt kan bidra till en folkhälsan och förspråka balans och en sund livstil där man kan njuta av livet och må bra med sig själv. Framförallt har jag gjort detta för min skull och ingen annans.

  • Jessica
   Svara

   Tyvärr håller jag med Maria, även om jag för övrigt tycker att Leila är en toppentjej. Snart finns det inte en enda blogg kvar där man inte uppmanas till någon form av diet. Det tar aldrig slut. Behövs verkligen en till ”förebild” när unga tjejer och killar överöses med detta budskap hela tiden, varje dag?

 • Mathilda
  Svara

  Min äldsta dotter är 5, när hon va ett halv år hade jag fortfarande kvar strax över 30(!) gravidkilon, något jag verkligen mådde dåligt över. Efter massa bantningsförsök med allt från vetedieter, fasta till måltidsersättningar. Så förstod jag att just banta och diet va nått som aldrig kommer fungera, jag behövde en ny livsstil och ett annat tänk kring mat, viktväktarna fungerar bara du vet vad du vill och är målmedveten och inte ger upp! SÅ roligt att just du Leila är deras (vackra) ansikte utåt. Hoppas många inspireras av dig att ta tag i sina liv, så vi orkar vara aktiva med våra barn och vara energifyllda och inspirerande mammor!

 • Jenny
  Svara

  Varför valde du detta? Har alltid sett dig som en förebild! Som en kvinna som trivdes i sin kropp, som accepterade den som den är. Ett barn på 11 månader-vad är då det?

  Jag ser inte vad det är för något att gå ut m som förebild att man vill ”få tillbaka sin kropp”, komma i jeansen man hade innan graviditeten? Är det beundransvärt att klara det innan barnet ens fyllt 1 år?

  Vet du om att vi lever i ett land där var femte sjuåring vill bli smalare? Vad vi läser/ser i media påverkar. Glöm inte det!

  • leila
   Svara

   Tråkigt att du ser det på det viset, det gör mig lite ledsen. Jag har gått upp nästan 30 kg med mitt andra barn, och vill gå ner den övervikten, det är inte en hälsosam vikt som jag vill leva med i resten av mitt liv. Jag inte direkt trådsmal idag och var inte heller det innan barnen men nu kan jag leka och springa efter mina ungar och mår betydligt bättre fysiskt. För mig är detta fullkomligt normalt och hälsosamt. Om jag hade förespråkat 5:2 hade jag förstått din kritik. ”Mamma äter inte idag”. Jo, det är klart att sådant påverkar våra barn och ungdomar. Men viktväktarna är inte en diet, quickfix eller en bantningskur som bygger på att inte äta eller utesluta något. Det handlar om att lära sig äta rätt och hitta balans i livet. Jag har ätit mig i form.

 • Maria
  Svara

  Bra jobbat! Du ser ut att må bra. En fråga… Du hade ju tidigare efter din dotters födsel hjälp av en personlig tränare och verkade hålla en viss kosthållning. Vad var det som gjorde att detta inte fungerade fullt ut? Gick du på viktväktarklass eller helt via nätet?

  • leila
   Svara

   Jag kände efter ett tag att jag hade kört fast och hade svårt att hålla motivationen uppe. Behövde ett konkret program att följa och valde då Viktväktarna eftersom man kan äta allt, så länge man håller sig inom sin ”budget”. Jag har använt spåren och fått stöd av en vv coach. Rekommenderar att inte skippa möten.

 • Annie
  Svara

  Du är en stor inspiration Leila! Finns det något du inte är bäst på? Baka och laga mat, inreda, göra gulliga ungar och nu detta. Du ska vara stolt över det du åstadkommit och du kommer inspirera MÅNGA. Du är numera min skärmsläckare på mobilen, och jag hoppas att jag kan lyckas lika bra som du gjort. Stora Kramar!

 • Lina
  Svara

  Kan du kan jag! Äntligen någon som jag kan identifiera mig med, som också nyss fått sitt andra barn och som vill komma tillbaka till sin trivselvikt. Och som älskar livets goda och ser hälsosam ut. Just därför tror jag att det kan funka för mig, som älskar att baka och göra god mat. Har sneglat på vv flera gånger men tyckt att online-versionen varit för dyr, men när jag läste om din resa så kände jag att jag bannemäj skulle ge det en chans. Vad är dom pengarna om man kan få en pushning i rätt riktning?! Och efter en vecka är jag så taggad, god mat äter jag och känner att det äntligen är nåt jag kommer hålla ändå till målgången! Tack!

 • Felicia
  Svara

  Bra att du mår bra. Men det jag ogillar med Viktväktarna är just deras dubbelmoral. ”Är vad du vill och gå ner i vikt”. Det handlar ingenting om hälsa (inte för dig heller verkar det som eftersom du ”äter vitt bröd och pasta varje dag”.) Då tycker jag LCHF är bättre för då undviker man allt dåligt HELT. Och det är inte svårt för man har inte det suget (och det är gratis att äta enligt LCHF!). 🙂

 • Ingela
  Svara

  Bra jobbat…. har själv börjat med viktväktarna och har gått ner 3,5 kilo.
  Kände som dig… vill kunna äta allt men ändå kunna gå ner i vikt. Har räknat ut hur mycket propoints det är i många recept som du har gjort. Känner att det får ta lite tid den här gången… Blev ännu mera peppad när jag såg att du hade lyckats…

 • Mia
  Svara

  Först och främst. Jag tycker det är jätte-bra att det äntligen finns en känd person som vågar prata om sådant här och kan vara en förebild för andra. Som precis som dem flesta människor älskar mat och livet och fortfarande kan förespråka ett sunt förhållande till både livet och vikten. Det är en stor skillnad på när man ser folk banta för att dem inte mår bra med sig själva för att omgivningen ”säger” så eller att banta för sin egen skull (för att vara sund och stark). Ser att det är många som undrar om den röda klänningen. Jag undrar däremot om den fina kjolen på första bilden. 🙂 Tyckte det var en väldigt fin outfit! Har alltid tyckt du är väldigt vacker oavsett vikt men bra jobbat!

  • leila
   Svara

   Tack! Den är från ACNE, nyhet till våren…

 • Tina
  Svara

  Bra jobbat. Du inspirerar!!!

 • Ida
  Svara

  Å vad jag blev glad när jag såg att du hade lyckats gå ner med Viktväktarna! Jag är också medlem och har lyckats gått ner 20kg men har drygt 10kg kvar innan jag är i mål! Känner att jag behöver en nystart, kommer du att lägga ut några viktväktarrecept?
  God Jul!
  PS. Idag ska jag göra dina Rocky roads (givetvis points-räknade)

  • leila
   Svara

   Tack! Roligt att höra. Det kommer troligtvis under nästa år!

 • Trollet
  Svara

  Grattis till din viktnedgång Leila! Viktväktarna är bäst! Har själv gått ner 14 kg sedan augusti och har bara 1 kg kvar till min målvikt. De enda livsstilsförändringar jag har gjort är att minska portionsstorlekarna, skära ner på socker och snabba kolhydrater samt promenera några gånger i veckan. Såhär i efterhand förstår jag inte hur jag orkade med min gamla livsstil med dagligt intag av stora mängder socker och berg-och-dal-bana i blodsockernivå och humör. Jag unnar mig fortfarande sötsaker ett par gånger i veckan, för det betyder så mycket för mitt välmående, men godsakerna är nu av bättre kvalitet och i en mängd jag på förhand har bestämt, max 200 gr. Den här livsstilen kan jag med glädje behålla livet ut!

  • leila
   Svara

   Åh, så skönt att få en hälsosam reaktion på min viktnedgång. Vem vill släpa runt på massa extrakilon i onödan? Kommentarer som du var snyggare förut känns märkliga tycker jag eftersom jag inte gjort detta för att vara ”snygg” utan för min allmänna hälsas skull och inte mitt utseende. Däremot trivs jag nu i min kropp och känner mig starkare än någonsin trots sömnbrist med livet som småbarnsmamma <3

 • Annica
  Svara

  Grattis till ett sunt och bra val! Jag har inte hunnit läsa alla kommentarer men såg några beska, strunta i dem!
  VV är det enda som fungerar på lång sikt. Det är även så fantastiskt att man är tillfreds under resan, man slipper att späka sig och mår bra! Det är ju så fantastiskt att man faktiskt får äta precis vad man vill – men inte jämt 🙂
  Det kan vara svårt att på egen hand dra den gränsen men med VV blir man påmind och får hjälp. Det handlar ju om välbefinnande, det är ganska trist att tappa andan för att magen är i vägen när man böjer sig fram för att knyta skorna….
  Grattis till din framgång och en riktigt härlig julhelg önskar jag dig! Kram!

 • Aggie
  Svara

  Hej Leila!
  Beundransvärt!!
  Du började 3 juli och har gått ned 19 kg på drygt 5 månader, dvs 3,8 kg i månaden!
  VV rekommenderar viktminskning up till 1,0 kg per vecka. Du har klarat av det! Strålande!
  Mitt genomsnitt är 0,5 kg/vecka. Jag tycker om mat och avskyr svältportioner.
  Dock är jag tvungen att ta till hushållsvågen för att kontrollera mängden av livsmedel jag ska tillaga och äta.
  Läser på din blogg att många önskar bra VV recept. Det är inte säkert att dessa recept skulle passa alla v-väktarna. Det svåraste är att hitta lösningen som fungerar för ens egen kropp dvs både äta sig mätt och gå ned i vikt samtidigt.

 • Emma
  Svara

  Hej.
  Du ser jättefin ut, sund och sprudlande tycker jag 🙂 inspirerande inför nya året.
  Jag undrar om du vet vart klänningen kommer ifrån, den du har i reklamen?
  Jag skulle så gärna vilka köpa den i present till en vän som så gärna vill ha den.

  Gott nytt år, hoppas man får se ngt från dig i sommar. Behöver inspiration till mitt och syrrans 65 års kalas(25+40)

 • Mariette
  Svara

  Hej! Lika vacker som alltid i Viktväktarreklamen! Varifrån kommer den mörkblå klänningen? Eller är den uppsydd? Mycket fin.

 • Pauline
  Svara

  Wow, du är grym!
  Du inspirerade mig så mycket att jag också gått med VV.
  Har du några favoritrecept som du kan dela?

 • Katarina
  Svara

  Oh, vilken karaktär du måste ha haft!! Grattis ! Den blå klänningen från tv reklamen är ju bara sååå snygg!får man fråga var du köpt den?

 • Katarina Berg
  Svara

  Oh, vilken karaktär du måste ha haft! Lylle dig! Har gått med i VV men svårt att få det att räcka till om man som jag tycker om vin… Din underbart vackra klänning den blå på tv reklamen var har du köpt den? Har du lust att berätta ?

  Hälsningar
  Katarina

  • leila
   Svara

   Den är inköpt på Nk av en stylist. Vet dock inte vilken butik …

 • Nina Runesson
  Svara

  Hej Leilia!
  Du ÄR ett jättebra föredöme för tjejer idag och framför allt är det din personlighet och ditt inre som kommer fram i tv-rutan. Det finns alltid personer som har något att klaga på och det får spegla deras inre. Var och en har en rättighet att välja det allra bästa för deras kropp och tankar. Så Grattis till det valet Du har gjort, fina människa!

 • Susan
  Svara

  Hej Du fina Leila! Ett stort grattis till dig och din viktminskning.
  Jag har en fråga till dig, jag står nu i begrepp att börja hos vv och undrar över detta med mättnadsdagar. Är det något du använt dig utav?

 • Karin
  Svara

  Hej Leila!
  Wow säger jag bara 🙂 man känner inte riktigt igen dig, nu när du gått ner i vikt.
  Du har inspirerat mig att kan du… gå ner så mkt i vikt.. då kan attan jag också det. Tack för att du sporra mig, när man fick se dina bilder.
  Kram Karin <3

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate