In Bakom kulisserna, Bakverk, Inspiration!, Leila Bakar!, Mammalivet, Tips

Senaste tiden har det varit glest mellan inläggen här på min blogg. Anledningen till detta är att jag helst enkelt haft fullt upp med att vara mamma. Nu har pappan i huset varit bortrest i en veckan och jag kan lugnt säga att jag är minst sagt mör… så det är med öppen famn jag välkomnar honom tillbaka från New York i morgon. Även om att vara mamma till två småttingar är det mest underbara man kan uppleva så får man också veta att man lever på köpet vill jag lova. Just därför är vi ju värda att firas extra mycket nu på söndag när det är vår speciella högtidsdag. Jag väntar mig stordåd från min Mårten…

Har du planer på att uppvakta någon/din mamma på mors dag så vill jag tipsa om att det finns gott om smaskiga recept på mina bakverk att välja på HÄR på min hemsida <3

Showing 7 comments
 • Jen
  Svara

  Vad fin äppelpajen ser ut! Skulle vilja baka den men hittar den inte bland dina recept. Var fins den?

 • Carina
  Svara

  Önskar dig en extra bra dag i dag på morsdag.
  Jag blev verkligen överaskad i går när min man hade köpt en present till mig. Det var en blå och vit klänning i lantlig stil med fjärilar och blommor på, så romantiskt. Öppnar sig som en klocka när man snurrar. Jag antar att han får köpa kläder till mig nu. Han har ju bättre smak en jag 🙂

 • Helena
  Svara

  Mmm ser så smarrigt ut! Idag blir det din fina jordgubbstårta med hemkokt vaniljkräm till vårt morsdagsfirande. Barnen gillar smeten! 😉

 • Mille
  Svara

  Hej,dina receptor är det varmluft ugn eller vanlig ugn!står intet.

 • vera
  Svara

  Har så länge velat testa på att baka dina muffins med marängtopping, det får bli någon dag inom snar framtid, eftersom att de ser så goda ut!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate