Om jag ska sammanfatta hela min Londonvistelse genom matstrupen så var nog den godaste måltiden hos den australiensiske stjärnkocken Bill Grangers nya restaurang Granger & Co i Notting Hill… Vilken mat! Fräschare och mer inspirerande får man leta efter!
Här kan man inte boka bord utan man får vänligt infinna sig i kön utanför men den brukar gå hyggligt snabbt. Ett tips är att besöka restaurangen för en frukost eller en tidig eller sen lunch så man inte kommer mitt i rusningen. Här kommer lite bilder från vår lunch!
The best lunch we had in London was at Granger & Co in Notting Hill. This is the Auissie’s new fresh restaurant with great food. If you’d like to visit I advise you to go off hours like for the breakfast, eirly lunch or a late lunch to make shore you’ll get an table. You can’t make a reservation so you’ll have to stand in line but it usually doesn’t take very long…
Om ni går hit så MÅSTE ni beställa Coconut Chicken salad. Typ, det godaste i staden.
If you go here, you’ll have to order the Coconut Chicken salad. It’s fantastic!
Vi avslutade med den välkände pavlovan… största misstaget vi gjorde var bara att vi delade på desserten, jag skulle lätt kunnat ätit en hel själv!
We had the Pavlova for dessert with baked Rhubarb. It was amazing so IT’S A MUST!!
När vi åt denna Pavlova med gräddyoghurt och bakade rabarber så var det andakt. Man skulle hört en knappnål falla till golvet.
When we ate this Pavlova you could here a needle drop to the floor… Bless this moment!