In Travel, Bali Hotell

COMO Ubud är en magisk upplevelse. Det är hit man åker för att njuta av god mat, tystnaden, djungelns ljud och yoga med enastående utsikt från Yoga Shambabalan (on man yogar förstås). Något jag kanske inte så frekvent men provade på här.

Det finns 2 fantastiska COMO hotell i Ubud. (Como Ubud och Como Shambala retreat). Vi bodde på Como Ubud eftersom det andra som ser helt magiskt ut inte är rekommenderat för barnfamiljer. Men Como Ubud var inte skräp det heller kan jag lova! Sååå fantastiskt vackert och fridfullt. Det ligger hyfsat centralt i Ubud men med barn tar man sig runt med taxi (som även detta är billigt). Många av rummen har en egen liten plunge pool och solstolar så man kan ligga helt för sig själv och njuta av djungelns ljud. Frukosten på Como är grym och jag älskade den vackra dammen full av karpar som ugnarna var väldigt förtjusta i! På hotellet har de även en Italiensk restaurang som var super! Prova deras pasta och pizza. Här kan du även äta italiensk glass.

Como ubud Ubud
comohotelpizza
tunapizza

Vi älskade deras Italienska restaurang som var öppen både för lunch och kvällstid. De serverade både goda pizzor och pasta med underbara viner förstås. Totalt oväntat att man skulle hitta mozzarella ändå på just Bali. Men COMO är ju en Italiensk hotellkedja.

Vi provade 2 olika rumstyper, bägge med djungeln som närmaste granne! Jag älskar den koloniala stilen på möbler som man hittar överallt på Bali. Vi hade även en liten fin trädgård med utedusch och infinity pool utanför rummet, alleles för oss själva. Poolen var svalkande och fräsch vilket var en välsignelse i denna luftfuktighet faktiskt. Och självklart var det så fantastiskt att bo med denna vyn.

Como ubud

Alltså vad säger ni om den här frukosten? Jag som är en sann frukostälskare kan säga att jag var i himmelen! Servicen var helt övermäktig. Vi kunde faktiskt inte låta bli att skratta när vi insåg att serveringspersonalen hade stenkoll på våra namn, ha ha! Det hör ju faktiskt inte till vanligheterna när man bor på hotell men det befäster bara att Como Ubud spelar på en division för sig själva.

Como ubud Ubud Breakfast

Den gemensamma poolen på hotellet var och inte direkt överbefolkad eftersom de flesta rum hade privata pooler, men här kunde man äta riktigt goda luncher så det var megalyxigt i sig!

Como ubud Ubud private pool

 

Mårten passar på att ta sig ett dopp i poolen som var våran alldeles egna utan någon insyn. Här kunde man bada näck om man kände för det. Bara aporna i djungeln kunde se…

Como ubud Ubud private pool 1
Här kan man prata om att befinna sig på en plats för fullständig återhämtning. Så magiskt vackert och vilken enastående naturupplevelse. Helt knäpptyst, bara ljudet från djungel och floden som forsade nedanför.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate