In Bakverk, Hemma hos mig, Inspiration!, Tips, Uncategorized

Många av er har kanske redan prövat dessa godingar, men jag vill även i år slå ett slag för dessa fantastiska cupcakes, dom är både saftiga och vackra att titta på! De är toppade med en Nutellafrosting och fågelnästet har jag gjort av mandelmassa som jag pressat genom vitlökspressen… Här kommer ni direkt till receptet!

These are the cupcakes that I normally bake every easter. The topping is an Nutellafrosting and the small birdnest is made out of ”almond paste” a Swedish type of marzipan. I simply press it thru a garlic press and voila – there’s a birdnest that I fill with chocolate eggs.

20140414-124541.jpg

Showing 4 comments
  • Svara

    Ser supergoda ut. Tyvärr kommer jag inte vidare till receptet via din länk.
    Ha en trevlig påsk

  • Tessan
    Svara

    Hej! Är så nyfiken på receptet men det verkar som att länken inte fungerar.. Hur för jag tag på receptet?? Glad påsk!!

  • Valeria
    Svara

    Bakade dessa igår, blev fina men muffinsen är torra. Är det inte fel på receptet, det innehåller inget smör eller annat fett?

    • leila
      Svara

      Det behövs inte något fett utöver nötterna som mals ner till ett pulver. Kanske de behövdes gräddas lite kortare i din ugn? Gräddnings tiden kan variera beroende på ugn. Det bästa är att prova med sticka…

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate