In Healthy Living, I köket, The Fresh Foodie, Uncategorized

Den här underbara avokadotoasten åt jag för första gången till frukosten på Marlton Hotel i New York. Så enkelt och så gott. Avokado + chili = kärlek. Här har jag gjort min egen variant, perfekt till både frukost och brunch. Flera smarriga recept hittar ni i min nya bok, The Fresh Foodie.

GqEf-Ahoi3bYig33CZPNkJE9wfPZw0qGcz6GuXtXOqY

Avokadotoast med chiliflakes – Marlton Hotel style

2 PORTIONER

2 skivor levainbröd
2 avokado
1 knivsudd riven vitlök Tabasco
Saft av 1⁄2 citron
1 nypa chiliflakes Flingsalt
Svartpeppar från kvarn Olivolja

1. Rosta brödet i en brödrost och dela det på hälften.

2. Mosa avokadon och blanda den med vitlök, tabasco, citronsaft, flingsalt och svartpeppar.

3. Lägg avokadoröran på det varma rostade brödet, strö på lite chili- flakes och ringla över några droppar olivolja.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate