Idag är jag i Göteborg för att föreläsa på det kvinnliga nätverket 4good, jag kommer även besöka min butik på Södra Larmgatan 13 mellan klockan 14-16.30, titta gärna förbi
Leila’s General Store och säg hej!
Här kommer ett litet smakprov på en underbar Tunacado club sandwich från min nya bok The Fresh Foodie. Den är underbart god i all sin enkelhet. Perfekt som mellis och ha med sig till jobbet eller som lunch. Vill man ha det lite festligare och lyxa till det lite med kalorierär det väldigt smaskigt att servera rotfruktschips eller hemgjorda pommes frites till. En trevlig tv-dinner och en rätt som jag älskar!
Tunacado Club Sandwich
4 PORTIONER
2 burkar (300 g) tonfisk i vatten
2 avokado
Saft av 1 limefrukt
1 knippe färsk dill
Några droppar tabasco
4 msk tjock grekisk yoghurt
4 osötade rågbröd (rågkusar)
Olivolja
Flingsalt
Svartpeppar från kvarn
1. Häll av tonfisken noga och smula ner den i en skål.
2. Tillsätt fint tärnad avokado, limesaft, finhackad dill, tabasco, flingsalt, svartpeppar och yoghurt, blanda allt väl.
3. Pensla bröden med olivolja, strö över lite flingsalt och stek eller grilla bröden i panna.
4. Lägg en klick med tonfiskröra på varje bröd och lägg ett bröd till över som en sandwich. Dela på mitten om så önskas.