In Bakom kulisserna, Hemma hos mig, I köket, Instagram, Mat, Tips

Som ni kanske har sett har jag lägga upp lite bilder på vad jag äter (både här och på Instagram). Nu när jag har landat lite efter förlossningen och 9 månaders cravings så är det dax för lite sundare vanor… Jag har tagit hjälp av 2 superproffs på området men tänkte berätta lite mer om dem senare. Just nu ligger fokus på att äta hälsosamt och ofta och att komma ut och promenera i minst 1 timme om dagen. Känner ni för det så får ni gärna följa min resa här på bloggen. Jag hoppas på att kunna komma med en del tips och inspiration! ❤

20130124-101041.jpg

Showing 7 comments
 • DesignbyTornblad
  Svara

  Det ser jag fram emot! Jag behöver lite inspiration :-).

  Hälsningar Malin

 • Evelina
  Svara

  Åå, grattis till din lilla tös!
  Må så gott!

 • Michelle
  Svara

  Det ser väldigt gott ut! 😉 Älskar frukost! Jag brukar steka mig små plättar: 2 ägg och en mosad banan, toppat med apelsinbitar, blåbär och lite nötter (ev honung på! Håller mig mätt fram till 10-kaffet! 😉

 • Emma
  Svara

  Hej! Ser toppengott ut Leila! Mitt Frukosttips är naturell youghurt blandad med en sked keso och blandade frön (tex:solros, pumpa, linfrö). Smakar som den godaste gröt du någonsin smakat! Sen e det upp till dig att smaksätta (tex liten klick hallonsylt, färska bär (blåbär!), kanel, lite fiberhavregryn eller en handflata lätt mosade flingor ( tex kellogs sommarbär) om man e hungrig)

 • Fredrick
  Svara

  Jag äter en smörgås med rågbröd och svensk Herrgårdsost och smör.
  Samt en kopp Zoegas lätt mörkrostade bryggkaffe alt. Earl Grey the med mjölk.
  God helg!

 • Charlotta
  Svara

  Hejsan! Var kommer den söta lilla ägg-mössan ifrån? Finurlig!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate