In Bakverk, Hemma hos mig, Leila Bakar!, Leila's General Store, Mammalivet, Uncategorized

I helgen har det bakats med choklad och kokos här hemma! Walter och Mårten drog igång och bakade chokladbollar i fredags och idag bakade vi kärleksmums. Choklad, kaffe och kokos måste vara en av de bästa smakkombinationerna som finns. Jag har ALLTID kaffe i mina chokladbollar och i glasyren till kärleksmums. Det är den magiska ingrediensen som gör dem oslagbara…. Recepten hittar ni på Leila.se och tårtfaten och bakplåten (som jag bakade en halverad sats i) finns på www.leilasgeneralstore.com

20130317-231824.jpg

20130317-231851.jpg

20130317-232114.jpg

Showing 9 comments
 • pilotfrun
  Svara

  Ser otroligt gott ut!! Älskar kakfatet <3 Jag har också alltid kaffe i; det ger den där extra lilla twisten!
  Ha en fin dag med dina godingar!
  Kram
  Rebecca

 • pilotfrun
  Svara

  Ser otroligt gott ut!! Älskar kakfatet <3 Jag har också alltid kaffe i; det ger den där extra lilla twisten!
  Ha en fin dag med dina godingar!
  Kram
  Rebecca

 • Kerstin
  Svara

  Det är ett himla tjusigt tårtfat! Jag undrar, är det det här?: http://www.leilasgeneralstore.com/sv/articles/2.25.943/kakfat-svart
  De ser nämligen inte exakt likadana ut, foten är lite annorlunda och så finns det ett mönster i botten på det som är här i bloggen – finns det i det som går att beställa också? Tyckte nämligen det var bland det tjusigaste 🙂

  • leila
   Svara

   Tack! Det är exakt samma tårtfat. De är nog bara en reflektion som du ser…<3 Det är supersnyggt!

   • Kerstin
    Svara

    Ok, det kan det nog vara! Tack för svaret 🙂

 • Olivia
  Svara

  Oooh mums! Kärleksmums är min absoluta favorit! Nu när jag är gravid är mumsen ännu mumsigare dessutom 🙂 Jag tycker att du har god smak, både för desserter och namn. Vill du dela med dig av dina flicknamn du hade som alternativ? Please <3

  • leila
   Svara

   Doris, Viola, Amanda, Ellen, Esther…<3

 • Olivia
  Svara

  Oooh mums! Kärleksmums är min absoluta favorit! Nu när jag är gravid är mumsen ännu mumsigare dessutom 🙂 Jag tycker att du har god smak, både för desserter och namn. Vill du dela med dig av dina flicknamn du hade som alternativ? Please <3

 • Darksess
  Svara

  Så gott 😀

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate