In Bakom kulisserna, Hemma hos mig, I köket, Mammalivet, Min träning, Uncategorized

I helgen har jag både hunnit plåta för inredningsboken och fått mitt kök övertaget av självaste Stephen Simmonds. Här har det bakats avancerade saker som tårta och lagats thaimat. Det var ju en väldig tur att han tog ut mig på lite intervall-löpning innan han och Walter tog över och bakade tårtan…

20130429-001622.jpg

20130429-001633.jpg

20130429-001641.jpg

Showing 2 comments
 • Bebe
  Svara

  Hej Leila,

  Ny på din Blogg. Oj, vad trevlig och inspirerande att läsa. Hittade även Ulrikas Blogg med alla vackra bilder. Efter flytt och tyvärr utrensning av böcker, så har jag bl.a. kvar din kokbok Leilas middagstips, med så bra och enkla recept, den har jag bläddrat i många gånger under åren. Att du även har inredning som intresse, vad spännande det skall bli att se din och Ulrikas nya bok. Den står på min inköpslista.

  • leila
   Svara

   Roligt att höra! Strt tack <3

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate