Missa inte kvällens avsnitt där jag samlar vänner och familj i mitt gröna växthus för en härlig sensommarmiddag med goda grillrätter. Få saker är ju så trevliga som att laga mat utomhus, så ikväll bjuds det på grillad majs med manchego och chili, tonfisk med pak choi tillagad i grillpanna och till allt det här dricker vi en läskande god melonad. Sist, men verkligen inte minst, avslutar jag med att servera grillad ananas med kokosgrädde, kokoschips och granatäppelkärnor – ja ni hör ju, ni bara måste prova det här hemma!
Och recepten? Dom hittar du här!
Grillad Ananas med Kokosgrädde, Kokoschips och granatäppelkärnor
Vad tyckte ni om det här avsnittet? Kommentera gärna här i bloggen och glöm inte taggen #leilassupermat när ni lägger upp era verk på sociala medier.
Hej, såg programmet igår och tänkte faktiskt laga allt utom ananasen idag 🙂
Men när jag tittade på recepten här så ser jag att det är en annan sås här. Den som gjordes igår verkade så god, men tryffel är inte min kopp te 🙂
Hej Petra! Nu ligger rätt recept uppe, det ska såklart vara samma mandelsås som gjordes i programmet – vilken tur att du är uppmärksam! Hoppas det smakar! Allt gott, Team Leila