In Healthy Living, Leilas Supermat, Okategoriserade, The Fresh Foodie

Missa inte kvällens avsnitt där jag samlar vänner och familj i mitt gröna växthus för en härlig sensommarmiddag med goda grillrätter. Få saker är ju så trevliga som att laga mat utomhus, så ikväll bjuds det på grillad majs med manchego och chili, tonfisk med pak choi tillagad i grillpanna och till allt det här dricker vi en läskande god melonad. Sist, men verkligen inte minst, avslutar jag med att servera grillad ananas med kokosgrädde, kokoschips och granatäppelkärnor – ja ni hör ju, ni bara måste prova det här hemma!

Och recepten? Dom hittar du här!

_mg_6651 Grillad Tonfisk med Pak Choi

_mg_6577 Majs med Manchego och Chili

_mg_6615 Grillad Ananas med Kokosgrädde, Kokoschips och granatäppelkärnor

_mg_6556Svalkande Melonad

Vad tyckte ni om det här avsnittet? Kommentera gärna här i bloggen och glöm inte taggen #leilassupermat när ni lägger upp era verk på sociala medier.

Showing 2 comments
  • Petra Nyberg
    Svara

    Hej, såg programmet igår och tänkte faktiskt laga allt utom ananasen idag 🙂
    Men när jag tittade på recepten här så ser jag att det är en annan sås här. Den som gjordes igår verkade så god, men tryffel är inte min kopp te 🙂

    • Therese
      Svara

      Hej Petra! Nu ligger rätt recept uppe, det ska såklart vara samma mandelsås som gjordes i programmet – vilken tur att du är uppmärksam! Hoppas det smakar! Allt gott, Team Leila

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate