In Bakom kulisserna, Leila's General Store, Tips

Just nu jobbar jag och mitt fantastiska team dygnet runt med att få färdigt min 5:e butik som öppnar den 6 maj i Täby Centrum. Butiken ligger vägg i vägg med Room och Habitat.

Det är så spännande process att bygga upp butikerna och känner mig så otroligt förtjust över resultatet för varje butik som alla skiljer sig från varandra. Nu tror jag banne mig att denna blir jag är mest nöjd med, även om jag såklart älskar mina andra butiker så känns den här i Täby lite speciell, med sin ganska stora yta, hoppas verkligen vi ses den 6 maj! Jag kommer att vara på plats och signera nya boken och för att träffa dig!
        Kram L

Comments
  • Lina
    Svara

    Jättekul att du kommer att öppna en affär i Täby centrum, där brukar jag vara ganska ofta eftersom jag är uppväxt i Täby och mina föräldrar fortfarande bor kvar där. Idag ska jag dock besöka din affär i Moodgallerian och köpa din fina bakplåt och eventuellt också en silikonmatta för att slippa krångla med bakplåtspapper.

    http://www.diningandcooking.blogg.se

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate