In Bakom kulisserna, Hemma hos mig, I köket, Inspiration!, Mammalivet, Nyttig mat!, Tips, Uncategorized

Åter igen så behövde ensamma mamman (jag) fixa till en blixtsnabb lunch idag innan det var dax att ta promenad och hämta på dagis. Dagens lunch fick bli lite inspirerad av det libanesiska köket, Kefta med bönsallad och fetaost. Så här gjorde jag den…
Blanda köttfärs med hackad persilja, spiskummin, paprikapulver, salt, svartpeppar, lite olivolja och pyttelite vitlök. Forma färsen avlångt och stek i olivolja. Blanda stora vita berlottibönor (finns på tetra eller burk) med körsbärstomater, gurka, fetaost, hackad persilja smaksätt med olivolja, flingsalt, svartpeppar, en droppe honung och citronsaft.
Voila, lunch is ready!

20130311-223123.jpg

Showing 5 comments
  • Cosmomirtha
    Svara

    Åh, så gott det ser ut! ska genast testas imorn! 🙂

  • Cosmomirtha
    Svara

    Åh, så gott det ser ut! ska genast testas imorn! 🙂

  • Martina
    Svara

    Så enkelt och så gott!! 🙂

  • Mia
    Svara

    Tack för tipset! Ser riktigt gott ut!

  • Mia
    Svara

    Tack för tipset! Ser riktigt gott ut!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Translate