Åter igen så behövde ensamma mamman (jag) fixa till en blixtsnabb lunch idag innan det var dax att ta promenad och hämta på dagis. Dagens lunch fick bli lite inspirerad av det libanesiska köket, Kefta med bönsallad och fetaost. Så här gjorde jag den…
Blanda köttfärs med hackad persilja, spiskummin, paprikapulver, salt, svartpeppar, lite olivolja och pyttelite vitlök. Forma färsen avlångt och stek i olivolja. Blanda stora vita berlottibönor (finns på tetra eller burk) med körsbärstomater, gurka, fetaost, hackad persilja smaksätt med olivolja, flingsalt, svartpeppar, en droppe honung och citronsaft.
Voila, lunch is ready!
Showing 5 comments
Åh, så gott det ser ut! ska genast testas imorn! 🙂
Åh, så gott det ser ut! ska genast testas imorn! 🙂
Så enkelt och så gott!! 🙂
Tack för tipset! Ser riktigt gott ut!
Tack för tipset! Ser riktigt gott ut!