In Bakom kulisserna, Just nu, Uncategorized

I dagarna så släpptes min och Niklas Ekstedts nya Podcast! Vi berättar om vår galna vardag på ett väldigt personligt, ärligt och roligt sätt! 

För mig så känns det lite ovant att prata om mig själv på det viset men samtidigt jättekul att få berätta för er lyssnare om mitt liv, karriär, småbarnsliv och tokiga saker jag upplevt genom åren. Vi pratar om allt som pågår i livet som småbarnsföräldrar mitt i karriären, entreprenörsskap, restips, recept, matupplevelser och du får ta del av roliga anekdoter som vem av oss som tog bussen till bilprovningen och vem som hittade Melker Andersson sovandes i en tvätthög… Ladda ner appen kostnadsfritt på ITunes. Nytt avsnitt varje torsdag! Hoppas ni kommer gilla den!   

Showing 3 comments
 • Hanna
  Svara

  Helt underbar podd! Ni bjöd på er själva och lyckades skapa en härlig stämning! Bra jobbat!

 • Maria
  Svara

  Har inte itunes, en mp3 fil för nedladdning hade varit uppskattat.

 • Maria
  Svara

  Jättehärlig podd!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate