In Bakom kulisserna, Bakverk, Hemma hos mig, I köket, Mammalivet, Uncategorized, walter

Fredagar är jag hemma med båda barnen och det kan bli mycket att jonglera men jag lyckas ändå hinna med lite roligt mirakulöst nog. Igår bakade jag och Walter sockerkaka, jag gick (något ledbruten) på Erikas afropass och vi hade gäster hemma på middag. Kvällen slutade med att jag proppmätt somnade i en fåtölj framför teven med gam-nacke. Sockerkakan blev till världens enklaste och godaste dessert med lite vispad grädde och tinade hallon… Prova det någon gång, klassiker!

20130309-102024.jpg

20130309-102035.jpg

20130309-102052.jpg

Showing 11 comments
 • Moa
  Svara

  Söt han är Walter! 🙂 Vad tycker han om att ha blivit storebror ? 🙂 Har kanske missat det men har lillasyster fått något namn än? Kram Moa

 • Minna
  Svara

  Så söt Walter är! jag har bakat din sockerkaka två gånger den senaste tiden och tänkte göra en till nu också 🙂 jag hade jordgubbar till det var också gott. Kram 🙂

 • Evailund
  Svara

  Jättego kille din Walter!!
  Eva

 • Hannele
  Svara

  En söt liten bagare 🙂

 • Matilda
  Svara

  Han är såå bedårande din lilla kille!

 • Sofie
  Svara

  Hej! Är nyfiken på vad du har i burken på sista bilden? 🙂

 • Linda
  Svara

  Fantastiskt fint kök! God kaka och söt son också såklart 🙂

  Till alla duktiga hemmakockar vill jag tipsa om en recepttävling med finfina priser. Det är Skånemejerier som anordnar tävlingen. För mer info och regler gå in på http://www.familjenguldkant.se – se menyn till vänster under ”recepttävling”.

 • Darksess
  Svara

  Riktigt söt 🙂

 • frida
  Svara

  Hej! Jag gillar att nappflaskan är med i bild, lite ”välkommen till verkligheten” hemma hos dig också 😉 Jag tycker du gör ett bra jobb, jag är själv hemma med en (trotsig) 4-åring och en 8-månaders och det är verkligen fullt upp, så du gör det bra! Kram

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate