In Travel, Bali Hotell
Detta hotel blev vår favorit på Bali. Det är ett ekologiskt boutique hotel med öns godaste mat. Kanske lite dyrt men sååå värt var det! Boka boendei deras fantastiska bungalows med ”EKO Ocean breeze ventilation system”. Alltså på riktigt det härligaste jag vart med om… det är en självventilerande AC system där breezen från havet sugs in under huset och ventileras ut i och under sängen på något vis. Där sover man som en gudinna i perfekt temperatur. Istället för att man drar energi och el på en traditionell AC så nyttjar man havsbrisen och det är så skönt att sova i.
Suarga Pandang Pandang 4
Suarga Pandang Pandang1
view
Suarga Pandang Pandang2
Maten var på riktigt den godaste vi ätit på Bali. Om du är i Uluwatu så måste du gå hit och äta. Sitt i baren och satsa på massor av deras smårätter! Fantastiska!!
Suarga Pandang Pandang
Favoritpoolen var tydligen inte bara min favorit utan även aporna som hängde trädtopparna i närheten gillade att ta sig ett dopp tidigt på morgonen, ha ha!
Suarga Pandang Pandang Bali
Suarga Pandang Pandang
Walter och Olivia älskade att utforska hotellområdet. Detta blev deras favorithotell och vårt också. Hit kommer vi absolut att återvända i framtiden. Så otroligt härligt ställe.
Suarga Pandang Pandang3
Suarga Pandang Pandang 5

 

Det fanns tre olika typer av boenden på Suarga, Pandang Pandag. Dels eko-rummet med Ocean breeze AC. Men även rum med vanlig AC och så hade de även privata villor med egen pool.

Suarga Pandang Pandang 6
Showing 2 comments
  • Madelene Ulfberg
    Svara

    Det här inlägget kom upp i en sökning.. Åh – Suraga Padang Padang är vår absoluta hotellfavorit också – nästan ever. Var där runt nyår 2018/19. Saknar till och med och ofta dj:ens spellistor…

  • Madelene Ulfberg
    Svara

    Fel av mig.. 2017/18.. time flyes…

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate