In Travel
Härligaste hänget på Bali en solig dag är definitivt på fantastiska Sunday’s beach club! Det kostar lite att gå in och en del av ”inträdet” får du använda till mat och dryck. Maten här är helt grym. Här kan du äta mat influerad från hela världen och du finner allt från fish tacos till vedugnsbakad pizza på menyn. De har fantastiska indonesiska rätter men även grillad hummer (och burgare) på menyn. Jag älskade deras goda grillade kycklingspett, pizzor och kokoskycklingen på sallad var grym!

Prova även deras fantastiska drinkar som serveras både med och utan alkohol och deras glass är suverän! Extra plus är att de har en barnmeny och bjussar ungarna på glass. Det är verkligen härligt här men innan dagen är slut kan man utan större problem ha bränt runt 1500kr för en barnfamilj, så det är kanske inte stället man kan hänga på varje dag. Stranden här är faktiskt helt outstanding så se till att spendera åtminstone 1 dag här. Hit åker man med Taxi och se till att komma hit i god tid på morgonen så att du får en solstol på stranden.

Sunday’s beach club YUM
Denna kokoskycklingen var min favorit! Så magiskt gott med den hyvlade färska kokosnöten som serverades på… Mitt recept på en liknande kyckling med kokosmjölk hittar ni här

Sunday’s beach club Food

maten på bali

Alla rätter var galet goda för att inte tala om den magiska utsikten och vyerna över stranden. Vill bara hit igen!
Sunday’s beach club 1
Stranden är lång och promenadvänlig om man vill röra på sig och det finns gott om sportutrustning som man kan hyra!
Lite längre ner på stranden hittar man Karma Beach club som också är populär men kanske inte bäst när man har kids.
Tips! Se till att det inte är lågvatten när du besöker Sunday’s Beach Club, då blir det knepigt att bada 😉
Sunday’s beach club view

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate