In Hemma hos mig, Inspiration!

Vissa dagar är svårt att hinna med att uppdatera bloggen mellan blöjbytena men om ni vill följa mitt liv som mammaledig så är jag ändå ganska så effektiv på att lägga upp bilder på mitt Instagram (en bildblogg och app som jag älskar). Om ni inte har laddat ner appen så vill jag verkligen peppa er till att göra det. Det är otroligt kul att följa andras dagar i bilder, både vänner och andra som man är nyfiken på eller inspireras utav. Själv har precis upptäckt en norsk matkonstnär som heter Ida Frosk. Hon gör fantastiska små konstverk som man blir glad av mat på Instagram som de här underbara bilderna nertill…

Showing 2 comments
  • Ida Skivenes
    Svara

    Så hyggelig at du liker matkunsten min, Leila! Takk for at du deler den her på din herlige blogg. 🙂

  • Darksess
    Svara

    Charmigt ^^

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate