In Uncategorized

Jag har tagit med mig familjen till England denna vecka för att fira både midsommar och min födelsedag. Vi började resan i lilla staden Rye som ligger cirka 1,5 timme söder om London. Där bodde vi på charmiga The Standard Inn – en liten pub med fyra rum en trappa upp. Både maten och atmosfären var underbar så vi hade två härliga dagar där innan vi reste vidare till London.

   
                     Rye är fullkomligt pepprat med vintagebutiker fyllda med roliga prylar. Hit skulle jag vilja resa med skåpbil för att släpa med mig allt från åror till potatislådor hem till Sverige… 

Showing 2 comments
 • Tiffiny
  Svara

  Steve Ralston explains the turning point in his youth playing career
  – American Soccer News. Referee: The match official to blame for supervising and controlling
  some sort of soccer match; also termed a ”Center Referee” and ”CR. Elizabeth Hennigan from Brand Content explains the thinking behind their male-oriented marketing campaign.

 • Cajsa
  Svara

  Hej Leila!
  Jag gillar verkligen din och Niklas pod! Och recepten du slänger ur dig där verkar så goda. Men – jag har liksom aldrig anteckningsblocket där för att hinna få ner vad det är du säger. Och minne som en guldfisk. Kan ni inte lägga ut recepten som ni droppar i podden på något lämpligt ställe? Skulle vara guld värt!

  Kram från Cajsa

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate