In Word of the day!

Kloka ord…

20130406-122323.jpg

Showing 10 comments
 • Sofia
  Svara

  Hej, tack för en fin blogg! Du jag har en fråga, när jag ska sätta en deg i min kitchenaid blir det bara smet fast jag kör den länge, så tillsätter jag mer mjöl vilket såklart resulterar i tunga stabbiga bröd/bullar. Vad gör jag för fel? Det skulle ju vara sååå smidigt om det bara funkade.
  Kram Sofia

  • leila
   Svara

   Hej! Vad är det för recept vi pratar om? Är det mitt recept? Med vänlig hälsning, Leila

   • Sofia
    Svara

    Senast var det dina kardemummabullar. Nåt galet gör jag ju, kan det vara tiden i maskinen? Hur länge låter du den gå och på vilken hastighet? //s ps. tack för respons förresten.

 • Emelie
  Svara

  Hejsan Leila,
  Jag letar efter ett svenskt recept på mini tarts med någon slags chokladfyllning. Eftersom du gör mycket som innehåller choklad undrar jag nu om du vet något gott recept?

  • leila
   Svara

   Jag har inga såna recept just nu ❤

 • Emelie
  Svara

  Hejsan Leila,
  Jag letar efter ett svenskt recept på mini tarts med någon slags chokladfyllning. Eftersom du gör mycket som innehåller choklad undrar jag nu om du vet något gott recept?

 • Cecilia
  Svara

  Har varit så nyfiken på vad din dotter skulle få heta. Har varit inne på din blogg flera gånger för att se om ni hade bestämt er. Läst inlägg där ni hade förslag, nu har jag inte varit inne på ett tag och ser att ni bestämt er för Olivia! Kul för just det heter min dotter : D. Jättefint namn tycker såklart jag. Min Olivia är 4 år nu, min farmor hette Olivia i andra namn, jag har även en Liten Leo (han föddes i augusti och är Lejon så Leo (lejon på lat fick det bli)

 • Erica
  Svara

  Ja, Olivia är fint! Kul att följa din blogg Leila!

 • Erica
  Svara

  Ja, Olivia är fint! Kul att följa din blogg Leila!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate